Βετεράνος 62 ετών έμεινε σε θέση σανίδας για 8 ώρες και 15 λεπτά

Έσπασε το ρεκόρ και κέρδισε μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

Δείτε το video του Ruptly που έχει καταγράψει καρέ-καρέ την προσπάθεια του 62χρονου βετεράνου

Μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες κατέχει επάξια ο 62χρονος George E. Hood, οποίος κατάφερε να μείνει σε θέση plank για 8 ώρες, 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα.

Ο Αμερικανός βετεράνος κατάφερε να εκτελέσει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια «σανίδα» στο Illinois των ΗΠΑ το περασμένο Σάββατο.

«Περικυκλωμένος» από την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και την ομάδα του, ο 62χρονος προπονητής έπαιρνε δύναμη για να φέρει εις πέρας το δύσκολο εγχείρημά του.

Δύο χρόνια πριν ο George E. Hood υποστήριζε πως είχε καταφέρει να σπάσει ξανά το Παγκόσμιο Ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκειας «σανίδας», μένοντας σε θέση plank για δέκα ολόκληρες ώρες. Ωστόσο τότε δεν είχε αναγνωριστεί επίσημα από το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες και έτσι ο 62χρονος το επανέλαβε ξανά με επιτυχία δύο χρόνια αργότερα.

Ο 62χρονος κατάφερε να ξεπεράσει τον Mao Weidong, ο οποίος από τις 14 Μάϊου του 2016 κατείχε το σχετικό ρεκόρ, μένοντας σε θέση plank για 8 ώρες και ένα λεπτό. 

Ο διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχε ο Αμερικανός βετεράνος  έγινε στα πλαίσια καμπάνιας για την χρηματοδότηση της πνευματικής υγείας στην πολιτεία του Ιλινόις.

Στόχος ήταν να υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση ώστε να σπάσει το στίγμα για αυτά τα ζητήματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top