Κανίβαλος στη Ρωσία μεθούσε τα θύματά του και τα έτρωγε

Βρέθηκαν επίσης απομεινάρια σκύλων, γατών, πουλιών και άλλων ζώων

Ο 51χρονος κανίβαλος
Στιγμιότυπο από το video που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ρωσικές αρχές

Για κανιβαλισμό κατηγορείται ένας άνδρας από τη Ρωσία, ο οποίος φέρεται να έκανε φίλους τα θύματά του, να τα μεθούσε με αλκοόλ και στη συνέχεια να τα μαχαίρωνε, πετσοκόβοντάς τα ώστε να μπορεί στο τέλος να τα φάει.

Σύμφωνα με το BBC ο 51χρονος συλληφθείς εκτός από τρεις ανθρώπους, κατηγορείται ότι είχε φάει σκυλιά, γάτες, πουλιά και άλλα μικρότερα ζώα.

Τα κόκαλά τους βρέθηκαν μέσα σε τσάντες, αναμεμειγμένα με ανθρώπινα, ενώ άλλα κόκαλα εντοπίστηκαν πεταμένα σε μια λίμνη και σε ένα ποτάμι κοντά στην πόλη του Arkhangelsk.

Οι Αρχές της Ρωσίας που ερευνούν αυτή την ανατριχιαστική υπόθεση, έδωσαν στη δημοσιότητα video από τη στιγμή της σύλληψης του 51χρονου κανίβαλου σε μία από τις τοποθεσίες των εγκλημάτων του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει σώας τα φρένας, ωστόσο το ποινικό του μητρώο δεν είναι καθαρό, με την υπηρεσία SK της Ρωσίας (το αντίστοιχο FBI) να αρνείται να αναφέρει το όνομά του, όπως επίσης και περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Το χρονικό

Οι φόνοι φέρονται να έγιναν το 2016-2017, αλλά χρειάστηκε πολύς καιρός προκειμένου να αναγνωριστούν τα θύματα του κανίβαλου. Τα δύο δεν είχαν συγγενείς που να μπορούν να εντοπιστούν εύκολα, ενώ για το τρίτο θύμα πολλοί πίστευαν πως απλά είχε μετακομίσει σε κάποια άλλη πόλη ψάχνοντας δουλειά. Για να μπορέσει να γίνει η ταυτοποίησή τους έπρεπε αναγκαστικά να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Τραγική ειρωνία; Ο 51χρονος κανίβαλος μετά τον φόνο του τελευταίου θύματός του μετακόμισε στο σπίτι του και είπε ψέματα στους γονείς του πως ο γιος τους είχε πάει να δουλέψει σε άλλη πόλη και είχαν συμφωνήσει εκείνος να του προσέχει το σπίτι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top