23χρονη μητέρα χτύπησε θανάσιμα το μωρό της επειδή λέρωσε την πάνα του

Συνελήφθη και παραδέχθηκε την αποτρόπαη πράξη της

μωράκι

Δε χωρά ο νους την είδηση για μια μητέρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ η οποία φέρεται να χτύπησε θανάσιμα τον μόλις 20 μηνών γιο της επειδή λέρωσε την πάνα του. 

Τα δάκρυα της μητέρας που δεν πιστεύει ότι το μωρό της πέθανε στη γέννα

Πρόκειται για την 23χρονη Trinity Pittman, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία. 

Η 23χρονη Trinity Pittman / Φωτογραφία: Facebook

Η Pittman συνελήφθη το Σάββατο. Μια μέρα νωρίτερα είχε μεταφέρει τον γιο της Conner  στο νοσοκομείο λέγοντας πως είχε πέσει από ένα τραμπολίνο. Ωστόσο, το προσωπικό του νοσοκομείου δεν πείστηκε καθώς όταν εξέτασε το άτυχο αγοράκι διαπίστωσε πως τα τραύματά του δεν προήλθαν από πτώση. 

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως η κοιλιακή χώρα του μωρού ήταν γεμάτη αίμα και οι πνεύμονές του είχαν γεμίσει με υγρό, κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σώσουν το μωράκι, ωστόσο ο μικρούλης δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 23χρονη παραδέχτηκε αργότερα πως χτύπησε αρκετές φορές με θυμό το παιδί, επειδή λέρωσε την πάνα του. 

Στη συνέχεια, τον έβαλε για ύπνο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και αργότερα πήγε στη δουλειά της. Το μωρό το άφησε στο σπίτι μαζί με τον 4χρονο αδερφό του και τον 24χρονο φίλο της. 

Ο 24χρονος είδε το μωρό να ξυπνά κάνοντας εμετό και παρουσιάζοντας δυσκολία στην αναπνοή. Τότε πήτε τηλέφωνο την Pittman και εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου το μωράκι υπέκυψε.

Στη νεκροψία που έγινε, διαπιστώθηκε πως το 20 μηνών αγόρι έφερε τραύματα κι από παλαιότερα χτυπήματα στο σώμα του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top