Κίνα: Μια 67χρονη έγινε... μαμά!

Η γυναίκα δεν γνώριζε οτι ήταν έγκυος

Μαμά που αγκαλιάζει νεογέννητο μωρό

Μια 67χρονη γυναίκα στην ανατολική Κίνα γέννησε ένα κοριτσάκι και έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία Κινέζα που απέκτησε παιδί με φυσιολογικό τρόπο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα αυτή, που ονομάζεται Τιάν, πήγε να κάνει κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο, όταν της αποκάλυψαν ότι είναι έγκυος! Το μαιευτήριο της πόλης Ζαοζχουάνγκ επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα γέννησε εκεί γέννησε την Παρασκευή με καισαρική , όμως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις συνθήκες υπό τις οποίες έμεινε έγκυος, αν δηλαδή υπεβλήθη σε εξωσωματική γονιμοποίηση ή όχι. 

«Το παιδί είναι δώρο εξ ουρανού για εμάς τους δύο», δήλωσε ο σύζυγός της, που είναι 68 ετών, στον ειδησεογραφικό ιστότοπο guancha.cn.

Σύμφωνα με την αγγλόφωνη εφημερίδα Global Times, το μωρό ονομάστηκε «Τιανσί», που σημαίνει «δώρο εξ ουρανού» στα κινέζικα.

Αν επιβεβαιωθεί ότι η σύλληψη της Τιάν ήταν φυσιολογική, θα πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ. Σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, η πιο μεγάλη σε ηλικία γυναίκα που γέννησε παιδί έπειτα από φυσιολογική σύλληψη είναι μια Βρετανίδα, η οποία γέννησε το 1997 σε ηλικία 50 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top