Ψάχνεις όνομα για τον σκύλο σου; Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα για το 2020

Εμπνευσμένα κυρίως από ταινίες της Disney και της Marvel

σκύλος

Το να αποκτάς ένα κατοικίδιο, δη σκύλο είναι μεγάλη υπόθεση. Και το πρώτο ερώτημα για το νέο μέλος της οικογένειάς σου… είναι σίγουρα τι όνομα θα του δώσεις! Σκέφτεσαι ότι θέλεις το τέλειο όνομα για τον σκύλο σου, το οποίο θα είναι εύκολο, εύηχο και ξεχωριστό. Θέλεις να μπορείς να το φωνάξεις δυνατά αν ξεφύγει της προσοχής σου στις βόλτες σας αλλά και να μη το βαρεθείς μετά από χρόνια. 

Πάρε σκύλο… και ζήσε περισσότερο! Τι λένε οι επιστήμονες

Σύμφωνα με τη βρετανική “Sun” αρκετοί είναι αυτοί που διαλέγουν ονόματα που σχετίζονται με γευστικές απολαύσεις όπως «Muffin». Μεγάλη τάση διαπιστώνεται όμως τελευταία σε ονόματα εμπνευσμένα από ταινίες της Disney και της Marvel. 

Ένας στους 5 σκύλους πήρε το όνομα κάποιου ήρωα, τον περασμένο χρόνο, σύμφωνα με το blog για σκύλους “Tasty bone”. Υπερτερεί η προτίμηση στα ονόματα Loki (από τον Thor), Jarvis (από τον Iron Man) και Harley (από το Suicide Squad).  H τάση φαίνεται πως θα συνεχιστεί και το 2020, με τα ονόματα Loki και Harley να φιγουράρουν στην πρώτη 10άδα. 

Μερικά ονόματα από ταινίες της Disney, όπως Elsa, Simba και Lady συμπεριλαμβάνονται επίσης στη λίστα.

Όλα αυτά με βάση τα βρετανικά δεδομένα, βέβαια. Οπότε αν είσαι στην ίδια θέση και ψάχνεις όνομα για τον σκύλο σου… πάρε μια ιδέα! Μπορεί να σου φανεί χρήσιμη η λίστα με τα 10 δημοφιλέστερα ονόματα για τον νέο σου φίλο!

Τα 10 πιο δημοφιλή ονόματα για τους σκύλους σας… για το 2020

1. Charlie
2. Loki
3. Harley
4. Elsa
5. Bella
6. Luke
7. Simba
8. Lady
9. Millie
10. Maggie

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top