Η Wonder Woman «ποδοπατά» τον Τραμπ

Η αφίσα στην Times Square που προκάλεσε αίσθηση

Συνεχείς επιθέσεις δέχεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Στην Times Square της Νέας Υόρκης εμφανίστηκε αφίσα που δείχνει γυναίκα να τον έχει δέσει και να τον πατά στον λαιμό.

Η δεκάμετρη αφίσα ήταν τοποθετημένη πάνω ακριβώς από άλλη που εμφανίζει τον Τραμπ σαν Ζόμπι. 

«Τρολάρισμα» Τραμπ από την Κλίντον για την επιστολή προς Ερντογάν

Αμερικανίδα πεζοναύτης, σαν άλλη Ελευθερία, έχει δέσει τον «κακό πρόεδρο» Τραμπ  με σχοινί που παραπέμπει στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, τον πατά στον λαιμό κι εκείνος σφαδάζει. 

Η έμπνευση προήλθε από την κινηματογραφική ταινία Wonder Woman, και η πατρότητα της δημιουργίας ανήκει σε μικρή εταιρεία αθλητικών ειδών.

Τραμπ: «Θέλουν να με παραπέμψουν γιατί θα χάσουν»

Θεωρώ ότι θέλουν να με παραπέμψουν διότι είναι ο μόνος τρόπος να νικήσουν. Δεν έχουν τίποτα! Έχουν μόνον ένα άριστο τηλεφώνημα. Κι έναν καταδότη που έχει εξαφανισθεί...

Ο πόλεμος κατά του προέδρου Τραμπ καλά κρατεί. 
Ο ίδιος πιστεύει ότι η έρευνα παραπομπής του για το Ουκρανία Gate είναι ενορχηστρωμένη συνωμοσία των Δημοκρατικών, επειδή είναι ο βέβαιος νικητής των εκλογών του Νοεμβρίου του 2020.

«Η προεδρία μου κοστίζει από 2- 5 δις» 

Μετά τον σάλο που δημιούργησε η πρότασή του να φιλοξενηθεί το G7 στο Golf Resort που διαθέτει στο Μαϊάμι, υποστήριξε ότι η προεδρία του κοστίζει πολλά, αλλά συνεχίζει να επενδύει στην πολιτική για το καλό των Αμερικανών.

«Θα έλεγα ότι μου κοστίζει κάτι μεταξύ 2 και 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων να είμαι πρόεδρος. Αν θα το έκανα ξανά θα το έκανα αμέσως. Ποιος ενδιαφέρεται; Αν θα το έκανα ξανά... διότι έκανα τη διαφορά για τη χώρα» ανέφερε. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top