Δολοφόνησαν YouTuber: Τη βρήκαν γυμνή και την αναγνώρισαν από ένα τατουάζ

Το σπαρακτικό μήνυμα που έστειλε στην οικογένειά της

Η YouTuber

Το πτώμα μιας νεαρής YouTuber, η οποία φέρεται να είχε απαχθεί εντόπισαν οι αρχές σε ένα τουριστικό θέρετρο, το οποίο προτιμούν Βρετανοί στο Μεξικό. 

Η σωρός της 22χρονης Daniela Patino, από την Κολομβία, βρέθηκε γυμνή στο Playa del Carmen στην περιοχή Κιντάνα Ρου. 

Η Patino, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι της στην Κολομβία, τον περασμένο Αύγουστο για να εργαστεί σε μια αλυσίδα εστιατορίων στην Ισπανία. 

Η 22χρονη YouTuber - φωτογραφία - Facebook

Για άγνωστους, όμως, ακόμα λόγους βρέθηκε στη Γουατεμάλα και τότε άρχισαν οι δικοί της άνθρωποι να φοβούνται για τη ζωή της. 

Τοπικά μέσα μετέδωσαν πως η 22χρονη έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα στην οικογένειά της, στο οποίο ανέφερε ότι κάποιοι θέλουν να τη σκοτώσουν. Τους ζητούσε μάλιστα να πάνε αμέσως στην αστυνομία αν συμβεί αυτό και να αναφέρουν την τοποθεσία από την οποία τους έστελνε το μήνυμα. 

Ο πατέρας της φέρεται να της απάντησε πως θα πρέπει η ίδια να ειδοποιήσει την αστυνομία της Γουατεμάλας, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να το κάνει από την Κολομβία. 

Οι γονείς της 22χρονης έχασαν κάθε επαφή μαζί της στις 10 Σεπτεμβρίου.

Τη σορό της κοπέλας, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, αναγνώρισε ένας φίλος της από ένα τατουάζ που είχε στο σώμα της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η νεαρή γυναίκα να είχε πέσει θύμα απαγωγής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top