Νεκρή στο κρεβάτι του εραστή της η «Κιμ Καρντάσιαν» του καρτέλ του Ελ Τσάπο

Μυστηριώδης ο θάνατος μίας από τις καλύτερες δολοφόνους του καρτέλ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο της 35χρονης Κλαούντια Οτσόα Φίλιξ (Claudia Ochoa Felix), μίας από τις καλύτερες δολοφόνους του καρτέλ Σιναλόα του Χοακίν Ελ Τσάπο.

«Η Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος» βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του εραστή της, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί η αιτία του θανάτου της.  Ορισμένα μέσα αναφέρουν ότι η 35χρονη πέθανε από αναρρόφηση στον πνεύμονα και άλλα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Κάποια άλλα δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με αναφορές, η 35χρονη διασκέδαζε σε ένα νυχτερινό κλαμπ στην πόλη Κουλιακάν του Μεξικού και ότι αργότερα το ίδιο βράδυ πήγε στο σπίτι ενός άντρα. Όταν ο άντρας προσπάθησε να την ξυπνήσει, εκείνη δεν ανταποκρινόταν και τότε αυτός κάλεσε τις Αρχές. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο προκειμένου να  γίνει νεκροψία.

Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν πάντως ότι οι τοξικολογικές έδειξαν ίχνη αλκοόλ και άλλων ουσιών στον οργανισμό της. 

Η Κλαούντια Οτσόα Φίλιξ, η οποία είχε το παρατσούκλι «Βασίλισσα των Άνθραξ», φέρεται να ήταν σύντροφος του επικεφαλής της ομάδας Λος Άνθραξ που συνεργαζόταν με το καρτέλ του Ελ Τσάπο για να βγάζει από τη μέση όσους ήθελε ο διαβόητος έμπορος ναρκωτικών. Εκτιμάται ότι είχε διαπράξει πολλαπλές δολοφονίες για λογαριασμό του καρτέλ, ισχυρισμούς, ωστόσο τους οποίους η ίδια πάντα αρνιόταν. 

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Φίλιξ ήταν παντρεμένη με έναν διακινητή ναρκωτικών του καρτέλ Σιναλόα με το παρατσούκλι «Ελ Τσάβο Φελίξ» με τον οποίο φέρεται να έχει αποκτήσει τρία παιδιά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top