Η απάντηση της Μπριζίτ στα προσβλητικά σχόλια του Μπολσονάρου

Ευχαρίστησε τους Βραζιλιάνους για τη στήριξή τους

Στα προσβλητικά σχόλια που έκανε εις βάρος της ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, απάντησε η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία εξέφρασε και την ευγνωμοσύνη της στους Βραζιλιάνους που τη στήριξαν.

Η  Μπριζίτ επέλεξε τα πορτογαλικά για να ευχαριστήσει με εγκαρδιότητα τους Βραζιλιάνους, που τη στήριξαν, όταν ο πρόεδρος τους, της επιτέθηκε με υβριστικά σχόλια στο διαδίκτυο.

«Θα ήθελα να πω δυο λόγια στους Βραζιλιάνους και τις Βραζιλιάνες. Δυο λόγια στα πορτογαλικά, δεν θα είναι άσχημα. Ελπίζω να με ακούσουν, είναι: “muito obridaga”. Είναι ένα πολύ  μεγάλο ευχαριστώ, για όλους εκείνους και εκείνες που με υποστήριξαν» δήλωσε η πρώτη κυρία της Γαλλίας. 

Πριν από λίγες μέρες, με αφορμή τις φωτιές στον Αμαζόνιο, ξέσπασε διπλωματική αντιπαράθεση μεταξύ του Εμμανουέλ Μακρόν και του προέδρου της Βραζιλίας.

Η κόντρα ξεπέρασε τα όρια, όταν υποστηρικτής του Μπολσονάρου κορόιδεψε την Μπριζίτ Μακρόν. Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος δημοσίευσε στα social media σχόλιο ενός χρήστη ο οποίος σύγκρινε τη Μπριζίτ με την 37χρονη Μισέλ Μπολσονάρου την ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της.

«Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Μακρόν έχει βαλθεί να επιτίθεται στον Μπολσονάρου; «Μην τον ταπεινώνεις τον τύπο»έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με τον Βραζιλιάνο πρόεδρο να αντιδρά «χα,χα».

Τον έβαλαν όμως στη θέση του συμπολίτες του, στους οποίους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της η Μπριζίτ.

«Οι καιροί αλλάζουν. Υπάρχουν κάποιοι που βρίσκονται ήδη πάνω στο τρένο της αλλαγής, οι γυναίκες είναι εκεί, όπως κι εσείς που σχεδόν όλοι το καταλάβατε, κύριοι. Όχι όμως όλοι: κάποιοι είναι στην αποβάθρα και είμαι σίγουρη ότι δεν θα αργήσουν να ανέβουν στο τρένο. Σας ευχαριστώ όλους» δήλωσε η πρώτη κυρία της Γαλλίας. 

Μετά τη γενική κατακραυγή ο Μπολσονάρου διέγραψε το απρεπές σχόλιο του. Όμως η Μπριζίτ Μακρόν ήθελε οι ευχαριστίες της προς τους υποστηρικτές της να ακουστούν στη Βραζιλία.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top