Πολιτικό σκάνδαλο κλυδωνίζει την κυβέρνηση Ζάεφ

Γενική εισαγγελέας και φίλη του πρωθυπουργού συνελήφθη για εκβιασμό

Σκάνδαλο μεγατόνων συγκλονίζει την κυβέρνηση Ζάεφ. Η γενική εισαγγελέας και φίλη του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας συνελήφθη γιατί φέρεται να εκβίαζε επιχειρηματία προκειμένου να τερματιστεί δίωξή του για διαφθορά.

Μίζες, ηχητικά ντοκουμέντα, διαφθορά κι ένας πονοκέφαλος χωρίς τέλος για τον Ζόραν Ζάεφ.

Η ειδική εισαγγελέας διαφθοράς για την καταπολέμηση του οργανωμένο εγκλήματος συλλαμβάνεται με την κατηγορία της εκβίασης. Κάνει το λάθος να τα βάλει με άνθρωπο του πρώην πρωθυπουργού της χώρας και πολέμιου του Ζάεφ, Νίκολας Γκρούεφσκι.

Συνελήφθη η ειδική εισαγγελέας για διαφθορά 

Του ζητεί χρήματα για να τον γλιτώσει από υπόθεση στην οποία εμπλέκεται. Όμως δεν τη βγάζει καθαρή. Η Κάτιτσα Γιάνεβα πέφτει στα χέρια των αρχών παρότι αρνείτο μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπλοκή της.

Σταρ των ριάλιτι μπλεγμένος στο σκάνδαλο διαφθοράς 

H Γιάνεβα ωστόσο δεν είναι η μόνη που φέρεται να έχει λερωμένη τη φωλιά της. Πριν από λίγο καιρό η αστυνομία συλλαμβάνει τον σούπερ σταρ των ριάλιτι boki13 για συμμετοχή στην ίδια υπόθεση. Πρόκειται για άνθρωπο που επίσης διέδιδε ότι είναι κοντά στο Ζόραν Ζάεφ με τον οποίο μάλιστα είχε αναρτήσει και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εξοργισμένος ο Ζόραν Ζάεφ για το σκάνδαλο που κάνει την καρέκλα του να τρίβει έβριζε Θεούς και δαίμονες σύμφωνα με δημοσιεύματα. Πάντως, ο Νίκολα Γκούεφσκι εργάζεται υπογείως και με κάθε τρόπο για να ανατρέψει τον αντίπαλό του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top