Αυτοκτόνησαν οι δύο έφηβοι φυγάδες που ήταν ύποπτοι για τριπλή δολοφονία

Βιντεοσκόπησαν τη «διαθήκη» τους πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Το μυστήριο μιας τριπλής δολοφονίας συγκλονίζει εδώ κι εβδομάδες τον Καναδά. Δύο έφηβοι που καταζητούνταν ως ύποπτοι για τους τρεις φόνους βρέθηκαν νεκροί. Φαίνεται πως αυτοκτόνησαν, αφού πρώτα κατέγραψαν σε βίντεο τη διαθήκη τους.

Νεκροί οι δύο έφηβοι φυγάδες που ήταν ύποπτοι για τριπλή δολοφονία

Τώρα αρχίζουν οι ερωτήσεις και τα αναπάντητα γιατί. Γιατί ο Μπράιερ Σμαγκέλσκι και ο Κεμ Μακλάουντ, 19 ετών, κολλητοί φίλοι στα video games, μπορεί να σκότωσαν και μετά να αυτοκτόνησαν; Τους καταζητούσαν για τους φόνους ενός νεαρού από την Αυστραλία και της Αμερικανίδας φίλης του, αλλά και για τη δολοφονία ενός Καναδού καθηγητή, 64 ετών.

Το ανθρωποκυνηγητό για τα δύο αγόρια, που συγκλόνισε τον Καναδά επί εβδομάδες, έληξε με περισσότερο αίμα. 

Οι 19χρονοι Κεμ Μακλάουντ και Μπράιερ Σμαγκέλσκι

Βιντεοσκόπησαν τη «διαθήκη» τους πριν αυτοκτονήσουν 

Φωτογραφίες με τον Σμαγκέλσκι να φορά ασφυξιογόνα μάσκα κι έναν αγκυλωτό σταυρό διέρρευσαν στο Τύπο λίγο πριν οι δύο νεαροί βρεθούν νεκροί. Είχαν καταγράψει σε βίντεο στο κινητό τους την τελευταία επιθυμία τους: να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Οι δύο νεαροί βρέθηκαν νεκροί 3.000 χιλιόμετρα μακριά από τη Βρετανική Κολομβία, όπου διαπράχθηκαν τα εγκλήματα, σε αφιλόξενη δασική περιοχή, 8χλμ. από το καμένο αυτοκίνητό τους, που είχε εντοπιστεί δύο εβδομάδες νωρίτερα. 

Το χρονικό του θρίλερ

Ο Καμ Μακλίοντ, 19 ετών, και ο Μπράιερ Σεγκέλσκι, 18 ετών, και οι δύο από το Πορτ Αλμπέρνι της καναδικής επαρχίας, καταζητούνταν για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Την τελευταία φορά που τους είχαν δει ήταν στις 19 Ιουλίου. 

Οι δύο νέοι κατηγορούνταν για την δολοφονία του 64χρονου Λέοναρντ Ντάικ, καθηγητή βοτανολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολούμπια στο Βανκούβερ του Καναδά.

Θεωρούνταν ύποπτοι επίσης για τον φόνο του 23χρονου Αυστραλού Λούκας Φάουλερ και της Αμερικανίδας φίλης του Τσάινα Ντιζ, 24 ετών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε έναν δρόμο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας.

Το αυτοκίνητό τους είχε εντοπιστεί τυλιγμένο στις φλόγες, σε απόσταση 500χλμ. από την περιοχή που εντοπίστηκαν τα πτώματα του ζευγαριού, κοντά στο Ντιζ Λέικ, στη Βρετανική Κολομβία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top