Νεκροί οι δύο έφηβοι φυγάδες που ήταν ύποπτοι για τριπλή δολοφονία

Οι δύο νεαροί φέρονται να είχαν σκοτώσει ένα ζευγάρι και έναν 64χρονο

Τα πτώματα δύο νεαρών ανδρών εντόπισε η καναδική αστυνομία στη βόρεια Μανιτόμπα.

Οι Αρχές δηλώνουν τη βεβαιότητά της πως οι σοροί ανήκουν στους δύο νεαρούς φυγάδες που κατηγορούνταν για τριπλή δολοφονία.

Δολοφονία-θρίλερ ζευγαριού στον Καναδά

Για περισσότερες από δύο εβδομάδες οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο εφήβων. Τελικά όπως όλα δείχνουν τους εντόπισαν νεκρούς.

«Σχεδόν στις 10 το πρωί, αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα δύο ατόμων», 8 χλμ μακριά από όπου είχαν βρεθεί τα οχήματα των δυο ύποπτων στα τέλη Ιουλίου, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζέιν ΜακΛάθι. 

Καναδάς: Οι δύο αγνοούμενοι είναι τώρα ύποπτοι για τις δολοφονίες

«Είμαστε σίγουροι ότι τα πτώματα είναι των δύο υπόπτων που καταζητούνταν σε σχέση με τις ανθρωποκτονίες στη Βρετανική Κολομβία» τόνισε, προσθέτοντας ότι θα διεξαχθεί γρήγορα αυτοψία για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά τους.

Το χρονικό του θρίλερ

Ο Καμ Μακλίοντ, 19 ετών και ο Μπράιερ Σεγκέλσκι, 18 ετών και οι δύο από το Πορτ Αλμπέρνι της καναδικής επαρχίας, καταζητούνταν για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Την τελευταία φορά που τους είχαν δει ήταν στις 19 Ιουλίου. 

Οι δύο νέοι κατηγορούνταν για την δολοφονία του 64χρονου Λέοναρντ Ντάικ, καθηγητή βοτανολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολούμπια στο Βανκούβερ του Καναδά.

Θεωρούνταν ύποπτοι επίσης για τον φόνο του 23χρονου Αυστραλού Λούκας Φάουλερ και της Αμερικανίδας φίλης του Τσάινα Ντιζ, 24 ετών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε ένα δρόμο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας.

Το αυτοκίνητό τους είχε εντοπιστεί τυλιγμένο στις φλόγες, σε απόσταση 500 χλμ από την περιοχή που εντοπίστηκαν τα πτώματα του ζευγαριού, κοντά στο Ντιζ Λέικ, στη Βρετανική Κολομβία.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top