Καναδάς: Οι δύο αγνοούμενοι είναι τώρα ύποπτοι για τις δολοφονίες

Ανατροπή στο θρίλερ με τους τρεις νεκρούς

Στο βίντεο είναι η τελευταία φορά που εθεάθη το ζευγάρι ζωντανό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών δολοφονιών στον Καναδά, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε πως οι δύο νεαροί που αγνοούνται θεωρούνται πλέον ύποπτοι για τους θανάτους ενός Αυστραλού τουρίστα, της Αμερικανίδας φίλης του κι ενός ακόμα άνδρα, αγνώστων στοιχείων. 

Δολοφονία-θρίλερ ζευγαριού στον Καναδά

Ο 23χρονος Λούκας Φάουλερ και η κοπέλα του Τσάινα Ντιζ βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες την 15η Ιουλίου σε αυτοκινητόδρομο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. 

Καταζητούμενοι ως ύποπτοι για τη δολοφονία τους είναι ο 19χρονος Καμ Μακλίοντ και ο 18χρονος Μπράιερ Σεγκέλσκι, οι οποίοι αγνοούνται από τις 19 Ιουλίου, όταν το αυτοκίνητό τους βρέθηκε να καίγεται σε απόσταση 500 χλμ. από το σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί του ζευγαριού. 

Την ίδια ώρα η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει το πτώμα ενός άνδρα που βρέθηκε σε απόσταση δύο χλμ. από το καμένο όχημα των δύο αγνοουμένων. 

Τελευταία φορά οι δύο νεαροί εθεάθησαν μέσα σε ένα γκρι Toyota RAV4 του 2011 στο βόρειο Σασκάτσουαν. 

Η αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτες να μην πλησιάσουν τους υπόπτους αν τους δυο και να καλέσουν αμέσως τις αρχές, καθώς δεν είναι γνωστό αν οπλοφορούν, ούτε και τα κίνητρα των δολοφονιών. 

Το βράδυ της Δευτέρας η ομοσπονδιακή αστυνομία του Καναδά απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τις τρεις δολοφονίες να προσέλθουν για να καταθέσουν. 

Έδωσε επίσης στη δημοσιότητα το σκίτσο ενός άνδρα, ο οποίος εθεάθη να συζητά με τον 23χρονο Λούκας Φάουλερ μία μέρα πριν από τη δολοφονία του. 

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εναντίον των δύο νεαρών, τους οποίους θεωρούν άκρως επικίνδυνους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top