Εκατομμυριούχος σκότωσε τη γυναίκα του και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών

Τον συνέλαβαν μετά από τέσσερα χρόνια

Τέσσερα χρόνια μετά από την άγρια δολοφονία της γυναίκας του, συνελήφθη στο Μεξικό από τις αμερικανικές αρχές, ο εκατομμυριούχος Peter Chadwick, ο οποίος καταζητούταν από το 2015.

Ο 54χρονος Chadwick, ο οποίος δημιούργησε την περιουσία του, επενδύοντας στην αγορά ακινήτων, τα τελευταία χρόνια έμενε στο Μεξικό. Κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του και μετά σκηνοθέτησε την απαγωγή του, αφού πρώτα πέταξε το πτώμα της σε κάδο απορριμμάτων. 

Οι αρχές μέχρι πρόσφατα δεν γνώριζαν πού βρισκόταν, γι’ αυτό και τον είχαν επικηρύξει για 90.000 ευρώ, κάτι που τελικά οδήγησε στη σύλληψή του. 

Όλα συνέβησαν στις 10 Οκτωβρίου 2012, όταν ο Chadwick και η επί 21 χρόνια σύζυγός του Κουί εξαφανίστηκαν από το New Port Beach των ΗΠΑ. Η αστυνομία άρχισε να τους αναζητεί όταν δεν πήγαν να παραλάβουν από το σχολείο τα δύο από τα τρία παιδιά τους. 

Μια μέρα αργότερα ο 54χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία από το Σαν Ντιέγκο, υποστηρίζοντας ότι ένας άγνωστος είχε δολοφονήσει τη γυναίκα του και είχε απαγάγει τον ίδιο, κουβαλώντας μαζί το πτώμα. 

Μετά από μια εβδομάδα το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων και ο Chadwick συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Αφέθηκε όμως ελεύθερος, αφού κατέβαλε εγγύηση, ύψους 900.000 ευρώ με τον όρο να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο δικαστήριο. 

Για 13 μήνες έδινε κανονικά το «παρών», όμως τον Ιανουάριο του 2015 εξαφανίστηκε, αφού πρώτα είχε κάνει αναλήψεις εκατομμυρίων από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Πλέον απολάμβανε μια χλιδάτη ζωή στο Μεξικό, αλλά τελικά μετά από τέσσερα χρόνια οι ομοσπονδιακές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν ξανά. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top