Σφαγή στο Ζάγκρεμπ: Εξαμελής οικογένεια βρέθηκε δολοφονημένη

Στο σπίτι βρισκόταν και ένα βρέφος που γλίτωσε από τα πυρά

κροατια δολοφονια

Τραγικό θάνατο βρήκε μία εξαμελής οικογένεια από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όταν ένοπλος μπούκαρε μέσα στο σπίτι τους το βράδυ της Πέμπτης και άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Τα θύματα ήταν τρεις γυναίκες, δύο άνδρες και ένα παιδάκι δέκα ετών. Το βρέφος που βρισκόταν, επίσης, μέσα στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος, κατάφερε να γλιτώσει από το δολοφονικό αμόκ του δράστη.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε περίπου στις 21:30 (τοπική ώρα) από κατοίκους της συνοικίας Κάιζεριτσα, στο νότιο τμήμα της κροατικής πρωτεύουσας, που άκουσαν πυροβολισμούς.

Όταν έφτασαν εκεί αντίκρισαν το τραγικό θέαμα. Ιστότοποι κροατικών εφημερίδων αναφέρουν ότι τα θύματα είναι μέλης της οικογένειας της πρώην συζύγου του δράστη. 

«Ένα πρόσωπο που βαρύνουν υποψίες ότι συνδέεται με το έγκλημα αυτό αναζητείται εντατικά. Όλη η δύναμη της αστυνομίας συμμετέχει σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό σε όλη την επικράτεια της Κροατίας», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας Ράσιτς, ο οποίος σημείωσε πως το κίνητρο του δράστη του μακελειού είναι ακόμη άγνωστο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top