Βρέθηκε νεκρός μετά από 10 χρόνια στο μαγαζί όπου εργαζόταν

Η σορός του εντοπίστηκε πίσω από ένα ψυγείο

Απίστευτη τροπή πήρε η υπόθεση εξαφάνισης ενός άνδρα από την Αϊόβα των ΗΠΑ, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές και η οικογένειά του εδώ και δέκα χρόνια και τελικά εντοπίστηκε το πτώμα του στο σούπερ μάρκετ, όπου εργαζόταν. 

Τα τελευταία δέκα χρόνια οι αρχές της μικρής πόλης Council Bluffs αναζητούσε τον Larry Ely Murillo-Moncada, αλλά οι έρευνες κατέληγαν συνεχώς σε αδιέξοδο. 

Πριν από λίγα 24ώρα όμως η αστυνομία ανακοίνωσε πως εντόπισε το πτώμα του άτυχου άνδρα πίσω από τα ψυγεία του σούπερ μάρκετ, όπου εργαζόταν, ελάχιστα μέτρα μακριά από το σπίτι του. 

Ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε νεκρός

Ο Murillo-Moncada εξαφανίστηκε στις 28 Νοεμβρίου 2009. Εκείνη την ημέρα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο, επέστρεψε από την εργασία του πολύ αναστατωμένος. Η μητέρα του τον πήγε σε γιατρό, ο οποίος του συνταγογράφησε αντικαταθλιπτικά. Τα χάπια όμως, όπως αναφέρει η μητέρα του, δεν τον βοήθησαν, έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση και ξαφνικά άρχισε να έχει ψευδαισθήσεις. 

Η ίδια είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι ο γιος της πίστευε ότι κάποιος τον παρακολουθούσε και φοβόταν για τη ζωή του. Τη μέρα που εξαφανίστηκε μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι χωρίς τα παπούτσια του και χωρίς τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. 

Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση τη Δευτέρα και δεν ήταν δυνατόν να γίνει αναγνώριση. Τα ρούχα όμως ταίριαζαν με εκείνα που φορούσε ο Larry Ely Murillo-Moncada τη μέρα που εξαφανίστηκε. 

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις DNA, η σωρός ταυτοποιήθηκε και οι γονείς του κλήθηκαν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο γιο τους. 

Ο θάνατός του εκτιμάται από την αστυνομία πως οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε δυστύχημα. Ο άνδρας φέρεται να βρέθηκε σε μια υπερυψωμένη αποθήκη του καταστήματος, όπου εργαζόταν, και να έπεσε από ύψος τριών μέτρων σε ένα κενό μισού μέτρου που χώριζε τους καταψύκτες του καταστήματος από τον τοίχο. 

Πιθανόν μάλιστα ο θόρυβος των μεγάλων ψυγείων να κάλυψε τις φωνές του για βοήθεια. Το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ είναι κλειστό τα τελευταία χρόνια, ενώ το πτώμα βρήκαν υπάλληλοι που κλήθηκαν να το αδειάσουν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top