Χάος στο Χίθροου: Ταξίδεψαν ξανά οι επιβάτες χωρίς αποσκευές

Έπεσε το σύστημα για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες μέρες

αποσκευές στο Χίθροου
Φωτογραφία αρχείου AP Images

Ταλαιπωρία περίμενε τους Βρετανούς ταξιδιώτες που θα ξεκινούσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο Χίθροου οι υπάλληλοι τους ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να ταξιδέψουν χωρίς τις αποσκευές τους, καθώς εμφανίστηκε πρόβλημα στο σύστημα διαχείρισης αποσκευών.

Φυσικά οι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, μάταια όμως, καθώς αρκετοί από αυτούς ταξίδεψαν τελικά προς τους προορισμούς τους χωρίς τις αποσκευές τους, τις οποίες ακόμα δεν έχουν παραλάβει. 

Τα social media πλημμύρισαν με φωτογραφίες από στοίβες αποσκευών στο αεροδρόμιο, ενώ αρκετοί έγραψαν πως περίμεναν πάνω από μία ώρα να φτάσουν οι αποσκευές τους στον διάδρομο διαλογής, ώστε να πάνε στο σπίτι τους. 

«Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υπέστη το επιβατικό κοινό μετά από την κατάρρευση του συστήματος διαχείρισης αποσκευών στο Terminal 2», αναφέρει η ανακοίνωση του αεροδρομίου. 

Πριν από πέντε μέρες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχε παρουσιαστεί στο Terminal 5 που είναι το πιο σύγχρονο στο αεροδρόμιο του Χίθροου, καθώς άνοιξε το 2008 και στοίχισε τέσσερα δισ. στερλίνες. 

Και την περασμένη Παρασκευή, όπως και την Τετάρτη τεράστιες ουρές επιβατών σχηματίστηκαν μπροστά από τα counter των αεροπορικών εταιρειών, καθώς όλοι ζητούσαν απαντήσεις για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα.

Τελικά αρκετοί ήταν αυτοί που έφυγαν χωρίς αποσκευές και, όπως καταγγέλλουν, κανείς από τους υπεύθυνους δεν τους ενημέρωσε για τα αίτια της βλάβης ή για το πότε θα παραλάβουν τα προσωπικά τους πράγματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top