Κατήγγειλαν τον εκτελεστή που προσέλαβαν για να σκοτώσει το θύμα τους

Μάνα και κόρη πήγαν στην αστυνομία και είπαν ότι είναι απατεώνας

ισπανια

Η παρακάτω ιστορία που θα διαβάσετε δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή. 

Συνέβη στην Ισπανία με πρωταγωνίστριες μίας μάνα με την κόρη της, που προσέλαβαν εκτελεστή για να σκοτώσει το θύμα τους, αλλά επειδή καθυστερούσε, τον κατήγγειλαν στην αστυνομία ως… απατεώνα!

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η αστυνομία της Μαδρίτης. Η ιστορία έχει ως εξής: Μία 52χρονη ήθελε να ξεφορτωθεί τον σύντροφό της. Έτσι προσέλαβε τον 29χρονο φίλο της 20χρονης κόρης της για να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά.

Στα μέσα Ιουνίου, η 52χρονη πήγε μαζί με την κόρη της σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα απάτης δύο φορές: Ο ένας απατεώνας ήταν ο σύντροφός της, ο δεύτερος ήταν ο μέλλων γαμπρός της στον οποίο είχε αναθέσει να σκοτώσει τον πρώτο.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο σύντροφός της, με διάφορα τεχνάσματα, κατάφερε να της αποσπάσει περισσότερα από 60.000 ευρώ.

Όταν η κόρη αφηγήθηκε το πάθημα της μητέρας της στον φίλο της, εκείνος πρότεινε να πάρουν εκδίκηση. Έπεισε μάλιστα τις δύο γυναίκες, παρουσιάζοντάς τους πλαστά έγγραφα, ότι εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας. Ζήτησε αμοιβή μόνο 7.000 ευρώ για τη δολοφονία, διαβεβαιώνοντας ότι θα έπαιρναν πίσω τις 60.000, γιατί θα πουλούσε τα όργανα του θύματος στη μαύρη αγορά.

Όμως ο φόνος καθυστερούσε πολύ κι εκείνες, καταλαβαίνοντας ότι εξαπατήθηκαν και πάλι, πήγαν να διαμαρτυρηθούν στην αστυνομία γιατί ο 29χρονος δεν εκτελούσε το συμβόλαιο θανάτου. Αφού σταμάτησαν να γελάνε, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα, την κόρη και τον υποτιθέμενο μυστικό πράκτορα.

Και οι τρεις έχουν λευκό ποινικό μητρώο, όμως η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του 29χρονου επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν πλαστά έγγραφα και υπάρχουν υπόνοιες ότι εμπλέκεται και σε άλλες απάτες.

Το υποψήφιο θύμα τους είναι καλά στην υγεία του.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top