Νέα «ροζ» καταγγελία για τον Τραμπ: «Δεν τη βίασα, δεν είναι ο τύπος μου»!

Αρθρογράφος καταγγέλλει ότι την έκλεισε σε δοκιμαστήριο

Ο Ντόναλντ Τραμπ

Ένα ακόμα «ροζ» σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στα… «μανταλάκια» στις ΗΠΑ, καθώς αρθρογράφος του περιοδικού Elle τον κατηγορεί ότι τη βίασε στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Η Ε. Τζιν Κάρολ, η οποία είναι σήμερα 75 ετών, σε συνέντευξή της στο περιοδικό New York την περασμένη Παρασκευή υποστήριξε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τη βίασε στα τέλη του 1995 ή τις αρχές του 1996 στα δοκιμαστήρια του καταστήματος Bergdorf Goodman στο Upper East Side του Μανχάταν. 

 

 

Η αρθρογράφος που κατηγορεί τον Τραμπ ότι τη βίασε - φωτογραφία: Instagram

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι αρχικά ο Τραμπ της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα δώρο για μια γυναίκα. Εκείνη δέχθηκε, όμως στη συνέχεια ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ της αποκάλυψε ότι το δώρο ήταν για εκείνη.

Κατόπιν, σύμφωνα πάντα με όσα είπε στη συνέντευξή της, της ζήτησε να δοκιμάσει κάποια εσώρουχα και κατευθύνθηκε μαζί της στα δοκιμαστήρια, κάτι που εκείνη το εξέλαβε αρχικά ως πλάκα. Ο Τραμπ όμως φέρεται να κλείστηκε μαζί της σε ένα από τα δωμάτια, να την αγκάλιασε με δύναμη και τελικά να τη βίασε. 

«Θα το πω με μεγάλο σεβασμό. Πρώτον δεν είναι ο τύπος μου. Δεύτερον αυτό δεν συνέβη ποτέ. Δεν συνέβη ποτέ, εντάξει;», δήλωσε ο Τραμπ, ενώ διέψευσε και τους ισχυρισμούς της Κάρολ ότι έγινε μάχη. 

Σε γραπτή του ανακοίνωση την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει ότι «δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου αυτή τη γυναίκα». 

Ωστόσο μία από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο του περιοδικού New York τον δείχνει να αστειεύεται με την Κάρολ και τον σύζυγό της. 

Η Τζιν Κάρολ είναι τουλάχιστον η δέκατη έκτη γυναίκα που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση, προτού εκείνος γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Κάνει το ίδιο πράγμα όπως με τις άλλες 15 ή 16 γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει», επεσήμανε η Κάρολ. «Διαψεύδει, αλλάζει την κατάσταση, επιτίθεται και απειλεί».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top