Μωράκι πέθανε λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία – Η έκκληση της μητέρας

Η Φλερ ήταν μόλις 13 εβδομάδων

Μωράκι

Δραματική έκκληση στους γονείς να μην αφήνουν να πιάνει ή να φιλάει ο οποιοσδήποτε τα μωρά τους, κάνει νεαρή μητέρα από το Ντέβον της Αγγλίας, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, χάνοντας το 13 εβδομάδων μωράκι της.

Η Φλερ Έντουαρντς, όπως λεγόταν το μωράκι, ήταν υγιέστατη και λίγη ώρα αφού την έβγαλαν μια χαμογελαστή φωτογραφία οι γονείς της, κοιμήθηκε στην κούνια  της.

Ωστόσο, δεν ξύπνησε ποτέ… Την βρήκε νεκρή ο μπαμπάς της, ενώ η μητέρα της, Έμιλυ Βάντερμπουρκ, προσπάθησε να της κάνει τεχνητές αναπνοές, μήπως και επανέλθει.

Σοκαρισμένοι, άρχισαν να ψάχνουν τι συνέβη στην κορούλα τους.

Όπως αποκαλύφθηξε, το μωρό είχε πάθει λοίμωξη β-αιμολυτικού στρεπτόκοκκου ομάδας Β και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί πολύ μέσα σε λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η οικογένεια Έντουαρντης με τη Φλερ, πριν το μοιραίο

Ευτυχισμένη στιγμή της οικογένειας Έντουαρντς πριν η μικρή Φλερ πεθάνει ξαφνικά στον ύπνο της / Πηγή φωτογραφίας: Mirror

Όταν την είχαν βάλει για ύπνο οι γονείς της, δεν είχε το παραμικρό σημάδι λοίμωξης. Και οι γιατροί, που εξέτασαν το άψυχο σώμα της Φλερ, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι μόλυνσης που ίσως να είχε βοηθήσει τους γονείς να το σώσουν.

Τι είχε συμβεί; Το μωράκι είχε κολλήσει από κάποιον, που την κράτησε ή τη φίλησε, καθώς την προηγούμενη ημέρα, η οικογένεια είχε πάει σε μία εκδήλωση ενός συγγενούς τους.

«Εκείνη τη μέρα, πολλοί κράτησαν και φίλησαν τη Φλερ, μάλλον την κράτησε και κάποιος, που δεν είχε πλύνει τα χέρια του μετά την επίσκεψή του στην τουαλέτα. Θέλω απλά να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην περάσει όσα περνάμε εμείς κάθε μέρα», δήλωσε η καταρρακωμένη μητέρα της Φλερ, Έμιλυ.

Μάλιστα, η οικογένεια και οι φίλοι διοργανώνουν μία εκδήλωση, «Τα πρώτα γενέθλια της Φλερ», προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για το β-αιμολυτικό στρεπτόκοκκο ομάδας Β. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top