Κάμερα «τσάκωσε»​​​​​​​ νηπιαγωγό να κλωτσά μαθήτρια

Η οικογένεια του παιδιού ζητά την ποινική δίωξή της

Οργή προκαλεί βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει μια νηπιαγωγό στο Κάνσας των ΗΠΑ να κλωτσά ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, γιατί είχε κρυφτεί στο ράφι της βιβλιοθήκης. Μάλιστα οι γονείς του παιδιού ζητούν την ποινική δίωξη της νηπιαγωγού. 

Η… «εκπαιδευτικός» απολύθηκε τον περασμένο Μάρτιο, όταν αποκαλύφθηκε η απαράδεκτη συμπεριφορά της απέναντι σε μια μαθήτριά της. Τώρα όμως, όπως μετέδωσε το ABC News, κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη και με ποινικές κυρώσεις. 

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 21 Φεβρουαρίου στο δημοτικό σχολείο Bluejacket – Flint, σε ένα προάστιο του Κάνσας. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που η νηπιαγωγός αρπάζει με βία το κοριτσάκι που είχε κρυφτεί στη βιβλιοθήκη και όταν κανείς δεν την έβλεπε την κλώτσησε στον ώμο. 

Αρχικά μάλιστα τόσο η ίδια, όσο και οι άλλοι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να καλύψουν την υπόθεση, όμως το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας έδειξε την αλήθεια. 

Η διεύθυνση του σχολείου εξέτασε το υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού. Η γυναίκα είχε ανακαλύψει κόκκινα σημάδια στο χέρι της κόρης της και η μικρούλα της αποκάλυψε τι είχε συμβεί. 

Η νηπιαγωγός τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και απολύθηκε οριστικά στις 15 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε χθες εκπρόσωπος του σχολείου.

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στο δικαστήριο. Η Εισαγγελία της Κομητείας Τζόνσον δήλωσε στο NBC ότι εξετάζει την υπόθεση, ωστόσο δεν προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top