Μεξικό: Νεκρή η «Μις Ουρουγουάη» σε μπάνιο ξενοδοχείου

Τους προσφέρουν δουλειά για μόντελινγκ και τις εκβιάζουν για πορνεία

η «Μις Υφήλιος» της Ουρουγουάης, Φατίμα Ντάβιλα

Το πτώμα του 31χρονου μοντέλου, Φατίμα Ντάβιλα, βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Μεξικού, την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές.  Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για ανθρωποκτονία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New 🎥 #work #model #photography #chile #makeup #art #focus #martes #tuesday #new Fotógrafo @anibaltoro Maquilladora @majodiaguita

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fatimih Davila (@fatimihdavila) στις

 

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία είχε στεφθεί «Μις Ουρουγουάη» το 2006, εντοπίστηκε νεκρή στο μπάνιο δωματίου ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb #missuniverse #uruguay #yellow #sun #costume #la #usa #picoftheday #instagramers #instagood #carnival #carnaval #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fatimih Davila (@fatimihdavila) στις

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών, το 31χρονο μοντέλο έφτασε την 23η Απριλίου στο Μεξικό και δήλωσε ότι επρόκειτο να δώσει συνέντευξη εν όψει της ενδεχόμενης πρόσληψής της.

Οι διακρίσεις της στον χώρο του μόντελινγκ

Είχε στεφθεί Μις Ουρουγουάη το 2006 και είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στις ΗΠΑ την ίδια χρονιά. Είχε επίσης συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2008.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fatimih Davila (@fatimihdavila) στις

 

Κρούσματα στο Μεξικό – Τους προσφέρουν δουλειά για μόντελινγκ και τις εκβιάζουν για πορνεία

Τα τελευταία χρόνια στο Μεξικό έχουν αναφερθεί πολλά κρούσματα γυναικών που παρασύρονται να πάνε στη χώρα με ψευδείς προσφορές εργασίας στον χώρο του μόντελινγκ. Σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις, νέες εκβιάζονται για να ενταχθούν σε δίκτυα πορνείας. Πολλές από αυτές έχουν δολοφονηθεί. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, πάνω από επτά γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα στο Μεξικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top