Σκότωσαν τα έξι υιοθετημένα παιδιά τους και αυτοκτόνησαν

Έδειχναν πάντα την εικόνα της τέλειας οικογένειας

Οι δύο γυναίκες με τέσσερα από τα έξι παιδιά τους

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ. Δύο γυναίκες και τα έξι υιοθετημένα παιδιά τους έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γκρεμό στην Καλιφόρνια. 

Δικαστήριο αποφάσισε την Πέμπτη, ότι ο θάνατος της οικογένειας δεν ήταν τελικά ατύχημα. Οι ένορκοι κατέληξαν ότι οι δύο γυναίκες αυτοκτόνησαν, αφού πρώτα σκότωσαν τα έξι παιδιά τους. 

Το σημείο από όπου έριξαν το αυτοκόνητό τους οι δύο μητέρες - φωτογραφία: AP Images

Όπως αποδείχθηκε, η μία από τις δύο γυναίκες αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας μέσω πνιγμού και η δεύτερη πάτησε το γκάζι του αυτοκινήτου προς τον γκρεμό, έχοντας μαζί της τα παιδιά τους, ηλικίας από 12 – 19 ετών. 

Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 26 Μαρτίου 2018, η δίκη όμως ολοκληρώθηκε χθες. Μέσα στη δικαστική αίθουσα αποκαλύφθηκε μια πλαστή εικόνα που είχαν καταφέρει οι δύο γυναίκες να βγάλουν προς τα έξω για την οικογένειά τους. 

Μέσω των social media, εμφάνιζαν την εικόνα της ευτυχισμένης οικογένειας, όμως υπήρχαν αρκετές καταγγελίες ότι οι δύο γυναίκες κακοποιούσαν τα παιδιά τους. Η σελίδα τους στο Facebook ήταν γεμάτη με φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές των παιδιών τους, ενώ όλοι πίστευαν ότι ήταν υποδειγματικές και πολύ τρυφερές μητέρες. 

Η Jen και η Sarah Hart - φωτογραφία: Facebook

Οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους και των παιδιών τους λίγες μέρες μετά από απόφαση των αρχών να ξεκινήσουν έρευνα για παραμέληση των παιδιών. Γείτονας είχε καταγγείλει στις αρχές ότι τιμωρούσαν πολύ αυστηρά τα παιδιά και ένας τρόπος τιμωρίας ήταν να μην τους δίνουν φαγητό. Ένα από τα παιδιά μάλιστα με γράμμα που άφησε έξω από την πόρτα του, του ζητούσε βοήθεια.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πήραν τα παιδιά τους στις 23 Μαρτίου 2018 μετά από επίσκεψη που δέχθηκαν στο σπίτι τους από κοινωνικούς λειτουργούς. 

Όσο ήταν στον δρόμο, η μία έψαχνε στο ίντερνετ τρόπους αυτοκτονίας με ουσίες και ρωτούσε σε φόρουμ αν ο θάνατος από πνιγμό είναι επώδυνος. 

Τελικά, η δεύτερη πάτησε γκάζι και έριξε το αυτοκίνητο στον γκρεμό. Τα πτώματα των δύο γυναικών βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ των παιδιών τα έβρισκαν με διαφορά ημερών, είτε στη στεριά, είτε στη θάλασσα. Η σορός ενός παιδιού δεν έχει βρεθεί ακόμα, ένα χρόνο μετά από το φρικτό δυστύχημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top