Γιαγιά γέννησε το εγγόνι της για χάρη του γιου της και του συντρόφου του

Ζευγάρι ομοφυλόφιλων εκπλήρωσε το όνειρό του να αποκτήσει παιδί

Η οικογένεια Eledge, λίγο πριν τη γέννηση της Uma

Μια 61χρονη γυναίκα από τη Νεμπράσκα γέννησε το εγγόνι της, αποφασίζοντας να γίνει παρένθετη μητέρα για χάρη του γιου της και του συντρόφου του. 

Η στιγμή που η μικρή Uma έρχεται στη ζωή - φωτογραφία: Facebook

Η Cecile Eledge για εννέα μήνες κυοφόρησε την κόρη του γιου της Matthew και του συζύγου του, Elliot, και την περασμένη εβδομάδα έφερε στον κόσμο την εγγονή της, Uma.

Η 61χρονη πρότεινε η ίδια στον γιο της να κυοφορήσει το μωρό του όταν έμαθε ότι μαζί με τον σύντροφό του θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. 

Ο Matthew Eledge και ο σύντροφός του Elliot αγκαλιά με την κόρη τους - φωτογραφία: Facebook

Η πρώτη αντίδραση ήταν να ξεσπάσουν όλοι στα γέλια, αλλά όταν το ζευγάρι άρχισε να ερευνά τις επιλογές του ένας γιατρός εξωσωματικής γονιμοποίησης τους είπε ότι όντως θα μπορούσε η μητέρα του Matthew να κυοφορήσει το έμβρυο.

Η γυναίκα πέρασε από αρκετά τεστ και συνεντεύξεις για να δώσει ο γιατρός το πράσινο φως. Μάλιστα, το ωάριο το δώρισε η αδελφή του συντρόφου του γιου της 61χρονης.

Η Cecile Eledge δήλωσε ότι η είχε μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Όπως περιέγραψε αρχικά έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης την πρώτη εβδομάδα της εμβρυομεταφοράς, παρά τις αντίθετες οδηγίες του γιατρού. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και όπως ήταν φυσικό όλοι απογοητευτήκαν.

Η αδελφή του Elliot που δώρισε το ωάριό του, ο Elliot, η Cecile και ο Matthew Eledge - φωτογραφία: Facebook.

Λίγο αργότερα όμως την ίδια μέρα, ο γιος της παρατήρησε μια δεύτερη ροζ γραμμή στο τεστ, ένδειξη ότι τελικά ήταν έγκυος. 

Όπως είπε, οι αντιδράσεις στα νέα της εγκυμοσύνης της ήταν κατά βάση θετικές, μετά το αρχικό σοκ. Όμως η γραφειοκρατία έδειξε το σκληρό της πρόσωπο και για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι υπάρχει διάκριση απέναντι στις οικογένειας ομοφυλόφιλων. 

Για παράδειγμα, η ασφαλιστική εταιρεία δεν κάλυψε τα έξοδα της γέννας, κάτι που θα γινόταν αν η ίδια γεννούσα τα βιολογικά της παιδιά. Μάλιστα στο πιστοποιητικό γέννησης της μικρής Uma, ως μητέρα αναγράφεται το δικό της όνομα και όχι το όνομα του συντρόφου του γιου της. 

Μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της Uma γιαγιά και εγγονή χαίρουν άκρας υγείας και όλοι μαζί απολαμβάνουν το θαύμα που συνέβη στην οικογένειά τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top