Δίδυμοι έβγαιναν με την ίδια γυναίκα αλλά δεν αναγνώριζαν το παιδί

Τώρα θα αναγκαστούν να καταβάλλουν διατροφή και οι δύο

διδυμοι βραζιλια

Ακριβά θα πληρώσουν τα «κόλπα» τους δύο πανομοιότυποι δίδυμοι από τη Βραζιλία, οι οποίοι επί πολλά χρόνια εκμεταλλεύονταν την εμφάνισή τους για να καλύπτουν τις απιστίες τους.

Με αυτόν τον τρόπο άφησαν έγκυο μία γυναίκα ενώ στο τέλος αρνούνταν να αναγνωρίσουν και το παιδί.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Γκοϊάς, στην κεντροδυτική Βραζιλία και έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Το δικαστήριο εξανάγκασε τους πανομοιότυπους διδύμους, ηλικίας 31 ετών, να καταβάλουν και οι δύο διατροφή στο παιδί, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως αυτή ήταν μία τακτική που είχαν από την εφηβεία τους.

«Ο δικαστής Φιλίπε Λουίς Περούκα καθόρισε ότι τα ονόματα των διδύμων θα συμπεριληφθούν στο πιστοποιητικό γέννησης κι ότι ο καθένας εξ αυτών θα πληρώσει ίση διατροφή ύψους 30% του κατώτατου μισθού» σημειώνεται σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο το δικαστηρίου.  

Ο κατώτατος μισθός στη Βραζιλία ανέρχεται σε 998 ρεάλ (230 ευρώ), επομένως κάθε αδελφός θα πρέπει να καταβάλει μηνιαίως 299,4 ρεάλ (περίπου 69 ευρώ).   

Η μητέρα δεν ξέρει ποιος από τους δύο είναι ο πατέρας

Η μητέρα εξάλλου δεν μπόρεσε να διαλευκάνει το μυστήριο της πατρότητας της κόρης της, καθώς και τα δύο αδέλφια επιρρίπτουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη μετά τη σύντομη σχέση που είχαν μαζί της.

Ο ένας υποβλήθηκε σε τεστ DNA, που βγήκε θετικό, όμως δεν θέλησε να αναγνωρίσει το παιδί υποστηρίζοντας ότι ο αδελφός του ήταν ο πατέρας. Το DNA του άλλου ήταν επίσης συμβατό, καθώς τα μονοζυγωματικά δίδυμα έχουν την ίδια γενετική ταυτότητα.  

«Ο ένας εκ των δύο αδελφών, κακοπροαίρετα, επιχειρεί να αποκρύψει την πατρότητά του» συμπεραίνει ο δικαστής στην ετυμηγορία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top