Νεκρή η τέταρτη πλουσιότερη Ρωσίδα στο αεροσκάφος που συνετρίβη

Η Ναταλία Φίλεβα ήταν η βασική μέτοχος της αεροπορικής εταιρείας

Πλούσια Ρωσίδα επιχειρηματίας ήταν το ένα από τα τρία θύματα της συντριβής του αεροσκάφους στη δυτική Γερμανία. Στο μικρό επιβατικό αεροσκάφος επέβαιναν ο χειριστής και άλλα δύο άτομα. Ο άλλος επιβάτης φέρεται να ήταν ο πατέρας της, σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην εταιρεία την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. 

Συντριβή αεροσκάφους στη Γερμανία: Νεκροί πιλότος και επιβαίνοντες

Με ανακοίνωσή της, η ρωσική αεροπορική εταιρεία S7 γνωστοποίησε ότι η μια από τους επιβάτες του μικρού αεροσκάφος ήταν η 55χρονη Νατάλια Φίλεβα, βασική μέτοχός του.

Σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού Forbes για το 2018, η Νατάλια Φίλεβα, ο σύζυγος της οποίας Βλαντίσλαβ Φίλεφ είναι ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρίας S7, ήταν εκείνη τη χρονιά η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία. H περιουσία της υπολογίζεται ότι ανερχόταν σε 600 εκατομμύρια δολάρια. 

Το εξαθέσιο αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από τη Γαλλία και κατευθυνόταν στο Έγκελσμπαχ (Έσση), νότια της Φραγκφούρτης, κατέπεσε σε αγρό και τυλίχθηκε στις φλόγες στις 13:30 (16:30 ώρα Ελλάδας), διευκρίνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι γνωστά ως τώρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top