Εξοργιστικό βίντεο: Σκοτώνουν αρκουδάκια σε χειμερία νάρκη και πανηγυρίζουν

Ακούγονται οι σπαρακτικές κραυγές των ζώων

Οι δύο κυνηγοί μετά τη σφαγή των αρκούδων

Οργή και ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απαθανατίζει τη στιγμή που ένας πατέρας με τον γιο του σκοτώνουν μια μαμά αρκούδα και τα αρκουδάκια της στην Αλάσκα και μετά πανηγυρίζουν. 

Ο Άντριου Ρένερ και ο γιος του είχαν βγει για κυνήγι. Στο βίντεο φαίνονται να πλησιάζουν τη φωλιά, όπου κοιμόταν η αρκούδα και τα αρκουδάκια της, φορώντας πέδιλα του σκι, τη φωλιά,

Αυτό που ακολουθεί είναι πραγματική σφαγή. Οι δύο άνδρες αρχίζουν να πυροβολούν τα ανυπεράσπιστα ζώα, ενώ ακούγονται οι σπαρακτικές κραυγές των μικρών. 

Μετά την απερίγραπτη αυτή πράξη, πατέρας και γιος πανηγυρίζουν για το κατόρθωμά τους, ενώ ένας από τους δύο ακούγεται να λέει: «δε θα καταφέρουν να μας συνδέσουν ποτέ με αυτό, έτσι πιστεύω».

Λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί τους κατέγραψε κάμερα που είχαν τοποθετήσει στη φωλιά επιστήμονες για να παρακολουθούν τις τρεις αρκούδες στο πλαίσιο ερευνητικής εργασίας. 

Σύμφωνα με τον Guardian, το περιστατικό έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όμως οι αρχές της Αλάσκας έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο μόλις χθες, Πέμπτη. 

Ο Ρένερ καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλακή και 20.000 δολάρια πρόστιμο, ενώ ο γιος του υποχρεώθηκε σε κοινωνική εργασία. Για τους άλλους δύο, που ήταν μαζί τους, ανακλήθηκε η άδεια του κυνηγού. 

Προσοχή οι εικόνες στο βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top