Δικαστική έρευνα για τον περίεργο θάνατο μοντέλου των πάρτι «bunga bunga»

Πριν πεθάνει κατήγγειλε πως την είχαν δηλητηριάσει

Έρευνα για ενδεχόμενο φόνο ξεκίνησαν οι Ιταλοί δικαστές, μετά τον μυστηριώδη θάνατο του μοντέλου Imane Fadil, η οποία στο παρελθόν συμμετείχε στα πάρτι «bunga bunga» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η 33χρονη καλλονή από το Μαρόκο πέθανε την 1η Μαρτίου, λίγο αφότου μπήκε σε νοσοκομείο στο Μιλάνο με σοβαρούς πόνους στο στομάχι.

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, αποκάλυψε σε φίλους και τον δικηγόρο της ότι την είχαν δηλητηριάσει. Αν και πέθανε πριν δύο εβδομάδες, ο θάνατός της έγινε γνωστός σήμερα.

Το μοντέλο ήταν μία από τις τρεις νέες γυναίκες που πριν μερικά χρόνια είχαν προκαλέσει σάλο με τις αποκαλύψεις τους, όταν είχαν αναφερθεί στα «βρώμικα bunga bunga» πάρτι.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα έγραφε και ένα βιβλίο για τις περιπέτειές της, αντίγραφο του οποίου βρίσκεται στα χέρια των δικαστών.

Τι ήταν τα πάρτι «bunga bunga»

Την περίοδο που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν πρωθυπουργός της Ιταλίας, διοργάνωνε τα περίφημα «bunga bunga» πάρτι σε βίλα έξω από το Μιλάνο.

Επρόκειτο για πάρτι οργίων, στα οποία συμμετείχαν μοντέλα και διάφορες διασημότητες.

Κατά την διάρκεια αυτών των πάρτι, ο Μπερλουσκόνι είχε κατηγορηθεί ότι πλήρωσε ανήλικη συνοδό για να κάνει σεξ μαζί της. Το κορίτσι είχε το ψευδώνυμο «Ruby, the Heart Stealer», δηλαδή «αυτή που κλέβει καρδιές».

O 82χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Φωτογραφία: Αssociated Press

Αν και ο πρώην Ιταλός Πρωθυπουργός είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκιση, στη συνέχεια άσκησε έφεση και αθωώθηκε, καθώς οι δικαστές πείσθηκαν από το επιχείρημά του πως δε γνώριζε ότι η «Ruby» ήταν κάτω των 18 ετών.

Τότε το μοντέλο Imane Fadil είχε εκφράσει δημόσια τη δυσπιστία της για την αθώωση του Μπερλουσκόνι, ισχυριζόμενη πως «στο Μιλάνο, σε συγκεκριμένους κύκλους, συζητιέται πως κάποια μπορεί να βγάλει λεφτά πηγαίνοντας με τον πρωθυπουργό».

Μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι στα πάρτι οργίων του Μπερλουσκόνι, γυναίκες ντύνονταν καλόγριες, νοσοκόμες και αστυνομικίνες, κάνοντας striptease.

Αν και ο Μπερλουσκόνι είχε αρνηθεί τα πάντα, περιγράφοντας τα «bunga bunga» ως «διαγωνισμούς μπουρλέσκ» και «θεατρικά θεάματα», οι φήμες στην Ιταλία ποτέ δεν έπαψαν.

Ο ισχυρός άνδρας της Ιταλίας, φέρεται να δωροδόκησε τις νέες γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτά με περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Οι «βραδιές ηδονής» στη βίλα του, ονομάστηκαν «bunga bunga», παίρνοντας το όνομά τους μετά από ένα politically incorrect αστείο του Μπερλουσκόνι για τους Ευρωπαίους εξερευνητές που συναντούν φυλές κανιβάλων στην Αφρική.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top