Σουβλατζής τεμάχισε την κόρη του μετά από καυγά

Τα κομμάτια της βρήκε περαστικός στο δάσος

Η 32χρονη χορεύτρια που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της
Η 32χρονη χορεύτρια που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της - φωτογραφία: Haberturk

Άσχημη κατάληξη είχε ένας καυγάς ανάμεσα σε έναν πατέρα και μια κόρη στην Αδριανούπολη της Τουρκίας. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ο πατέρας, σουβλατζής στο επάγγελμα, σκότωσε και τεμάχισε την ίδια του την κόρη, γνωστή χορεύτρια της κοιλιάς. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Χασάν Ουσλού στραγγάλισε την κόρη του Ντιντέμ και μετά την τεμάχισε με ένα μεγάλο μαχαίρι που χρησιμοποιούσε για να κόβει ντονέρ. 

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας περαστικός που είχε πάει στο δάσος και μάζευε κουκουνάρια βρήκε τυλιγμένο με μια εφημερίδα έναν βραχίονα της 32χρονης. 

Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους. Έτσι εντόπισαν και άλλα μέλη της σορού, που είχαν κοπεί με χειρουργική ακρίβεια.

Αυτό ήταν και το στοιχεί που οδήγησε τους αστυνομικούς στον πατέρα. Μετά από έρευνα στο σπίτι του συνέλαβαν τον ίδιο, τη γυναίκα του και τη μικρότερη κόρη του, η οποία αφέθηκε ελεύθερη. 

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο παιδοκτόνος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης του στις 14 Δεκεμβρίου μετά από καυγά. Ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι την τεμάχισε, έκρυψε αρχικά τα μέλη της σε έναν καταψύκτη και μετά τα έθαψε σε διάφορα σημεία στο δάσος. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η κόρη του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ότι τη μέρα που την σκότωσε προσέβαλε τον ίδιο και τη σύζυγό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top