Viral πρόταση γάμου: Έπεσε το μονόπετρο σε υπόνομο και το βρήκε η αστυνομία

Ολόκληρη εκστρατεία έστησαν για να βρουν το ζευγάρι οι Αρχές

Ολόκληρο «κυνήγι» έστησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, προκειμένου να βρει το ζευγάρι που έχασε το δαχτυλίδι αρραβώνων του στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Ο μέλλων γαμπρός, John Drennan, έστησε το σκηνικό, πήρε από το χέρι τη σύντροφό του, και ενώ έκαναν τη βόλτα τους στο Central Park, της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

 

 

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ. Το «yes» της νεαρής κοπέλας μετατράπηκε γρήγορα σε… «nnooo» όταν το μονόπετρο της έπεσε μέσα σε υπόνομο βάθους τριών μέτρων, στην Times Square.

Ο Drennan προσπάθησε επί τόπου να το ανακτήσει, αλλά ήταν μάταιο. Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να το βρουν, προσπαθώντας να σταματήσουν τον μέλλοντα γαμπρό από το να κινδυνεύσει για να βρει το μονόπετρο.

Τo χαμένο μονόπετρο που βρέθηκε από τους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης. Το ανέβασαν στο Twitter προκειμένου να βρεθεί το ζευγάρι 

Απογοητευμένο το ζευγάρι, εγκατέλειψε την προσπάθεια και έφυγε από το σημείο. Μάλιστα και οι δύο ήταν τόσο στεναχωρημένοι, που ούτε τα ονόματά τους δεν έδωσαν στην αστυνομία.

Το Σάββατο το πρωί, με το πρώτο φως της ημέρας, οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο σημείο όπου είχε πέσει το μονόπετρο. Κατάφεραν να βρουν το δαχτυλίδι αρραβώνων, όχι όμως και το ζευγάρι που το είχε χάσει.

 

 

Έτσι μέσω social media, η αστυνομία ξεκίνησε ολόκληρη «εκστρατεία» προκειμένου να τους εντοπίσει, ανεβάζοντας μάλιστα και το επίμαχο video από κάμερα ασφαλείας.

«Βοηθήστε μας να βρούμε το ζευγάρι του οποίου η πρόταση γάμου πήγε απαίσια», έγραφε η αστυνομία στο Twitter της.

Τα post έγιναν viral, διαμοιράστηκαν χιλιάδες φορές και τελικά έως την Κυριακή το βράδυ, το ζευγάρι που είχε πια επιστρέψει στη Βρετανία, ενημερώθηκε πως οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης όχι μόνο βρήκαν το μονόπετρο, αλλά το έστελναν και «πακέτο».

 


 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top