Καθηγήτρια μουσικής μεθούσε τους μαθητές της για να κάνουν σεξ

Σόκαραν οι καταθέσεις των θυμάτων της

Καθηγήτρια αποπλάνηση

Ένοχη κρίθηκε μια 34χρονη καθηγήτρια μουσικής στη Βρετανία, η οποία κατηγορήθηκε ότι αποπλανούσε τους μαθητές της. 

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων της, η Λόρι Σόφτλεϊ μεθούσε τους μαθητές της και μετά τους πήγαινε στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ. 

Το πρώτο περιστατικό αποπλάνησης έγινε το 2008, όταν η 34χρονη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πήγε για ποτό με έναν 17χρονο τότε μαθητή της και στη συνέχεια αφού τον μέθυσε, τον οδήγησε στο σπίτι της και μετά στην κρεβατοκάμαρά της. 

«Έβαλε και στους δύο μας κρασί. Σε κάποιο σημείο φιληθήκαμε. Συνεχίσαμε και εκείνη έβγαλε τη μπλούζα της. Πήγαμε επάνω στο δωμάτιό της. Η κυρία Σόφτλεϊ έβγαλε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο της και κάναμε σεξ», περιέγραψε ο πρώην μαθητής της γυναίκας.

Το ίδιο συνέβη με άλλο μαθητή το 2012. 

«Έβγαλε τη μπλούζα της, την είδα ημίγυμνη. Πιστεύω ότι έβγαλε το παντελόνι της γιατί της έκανα στοματικό σεξ», περιέγραψε στην εφημερίδα «The Sun» ο 23 ετών πλέον νεαρός.

Την υπόθεση έφερε στο φως ο συγκεκριμένος, όταν εξομολογήθηκε σε έναν δημοτικό σύμβουλο ότι όταν ήταν 17 ετών έπεσε θύμα αποπλάνησης από την καθηγήτριά του. 

Η Σόφτλεϊ τελικά τον περασμένο Σεπτέμβριο απολύθηκε από το σχολείο, όπου εργαζόταν, ενώ το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top