ΗΠΑ: Νέο «τρομο-δέμα» μια εβδομάδα μετά τη σύλληψη υπόπτου

Παραλήπτης ο Δημοκρατικός δισεκατομμυριούχος Τομ Στάγιερ

τρομο δεμα ΗΠΑ

Την ώρα που ο εφιάλτης των «τρομο-δεμάτων» στις ΗΠΑ είχε καταλαγιάσει, το FBI ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε ένα νέο ύποπτο δέμα, με παραλήπτη τον δισεκατομμυριούχο Τομ Στάγιερ από την Καλιφόρνια.

Τρομοδέματα ΗΠΑ

Και όλα αυτά, μόλις μια εβδομάδα αφότου συνελήφθη και προφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για την αποστολή των 14τρομο-πακέτων σε επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ. Μεταξύ αυτών ο Μπάρακ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, όπως επίσης και ηγέτες ή υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος.

Προφυλακιστέος ο αποστολέας των τρομο-δεμάτων στις ΗΠΑ

Τρομοδέματα ΗΠΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του FBI στο Twitter, το ύποπτο δέμα εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Παραλήπτης του ήταν ο Τομ Στάγιερ από την Καλιφόρνια, Δημοκρατικός ακτιβιστής, γνωστός για τις πολιτικές διαφημίσεις του με τις οποίες ζητά να ξεκινήσει η διαδικασία καθαίρεσης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Την περασμένη Παρασκευή, το γραφείο του Στάγιερ είχε ανακοινώσει ότι ένα τέτοιο δέμα με παραλήπτη τον ίδιο είχε βρεθεί σε ένα ταχυδρομείο έξω από το Σαν Φρανσίσκο.

ΗΠΑ: Πρώην στρίπερ και επαγγελματίας παλαιστής o συλληφθείς για τις βόμβες

Τρομοδέματα ΗΠΑ

ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΙΠΕΡ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ

Ο Σίζαρ Σέιοκ ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και χωρίς τη δυνατότηα εγγύησης, είναι πρώην στρίπερ και διανομέας πίτσας, αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων διαπολιτειακή μεταφορά και παράνομη αποστολή εκρηκτικών, απειλή εναντίον πρώην πρόεδρου και επίθεση εναντίον ομοσπονδιακών αξιωματούχων.

Τρομοδέματα ΗΠΑ

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο ύποπτος θα διωχθεί ποινικά και από τις εισαγγελικές αρχές της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top