Έβρασε την καρδιά της φίλης του και την έφαγε πίνοντας κόκκινο κρασί

Καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για τη δολοφονία της

Η κοπέλα που δολοφονήθηκε

Την 27χρονη σύντροφό του σκότωσε ένας άνδρας στη Ρωσία και μετά τη διαμέλισε, έβρασε τα κομμάτια της και τα έφαγε. 

Ο 35χρονος Alexey Yastrebov ομολόγησε ότι σκότωσε την φίλη του Ekaterina Nikiforova με 129 χτυπήματα με ψαλίδι μετά από έναν έντονο καυγά τους. 

(Η 27χρονη Ekaterina με τις κόρες της)

Όταν κατάλαβε ότι την σκότωσε δεν σταμάτησε εκεί, αλλά της ξερίζωσε το «Μήλο του Αδάμ» από το λαιμό της με ένα μαχαίρι, έβγαλε την καρδιά της και τον αριστερό πνεύμονά της, τα έβρασε και τα έφαγε, πίνοντας παράλληλα κόκκινο κρασί. 

Αφού σκότωσε μάλιστα την άτυχη μητέρα τηλεφώνησε στην σπιτονοικοκυρά του και της είπε: «Κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο. Είμαι μέσα στα αίματα, δίπλα μου είναι ένα πτώμα».

Όταν μάλιστα έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ τους είπε: «Μέσα στην κατσαρόλα βράζει μια καρδιά».

(Ο κανίβαλος που σκότωσε την κοπέλα του)

Πριν τηλεφωνήσει στη σπιτονοικοκυρά του προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο ψαλίδι με το οποίο είχε σκοτώσει την Ekaterina, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε με ένα ανατριχιαστικό χαμόγελο, φορώντας μια μπλούζα που έγραφε «υποταγή». Ικέτευσε για συγχώρεση από τη μητέρα του θύματος και είπε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του γι’ αυτό που έκανε. 

«Ποιος θα φέρει πίσω τη μητέρα στα παιδιά της;», αναρωτήθηκε κλαίγοντας η μητέρα της, ενώ είπε πως η εννιάχρονη εγγονή της παίρνει φάρμακα καθώς η ψυχή της έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα από την άγρια δολοφονία της μητέρας της. 

(Η 27χρονη Ekaterina)

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 12 χρόνια φυλακή και αναγκαστική ψυχιατρική παρακολούθηση, κάτι που εξόργισε την οικογένεια του θύματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top