Μακελειό στην Καλιφόρνια: Σκότωσε πέντε ανθρώπους και μετά αυτοκτόνησε

Άγνωστα ακόμα τα αίτια της επίθεσης

Πέντε άνθρωποι δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλιφόρνια από άνδρα, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ άνοιξε πυρ εναντίον τους και ύστερα αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί. 

Όλα έγιναν στις 17:20 (τοπική ώρα) στο Μπέικερσφιλντ της νότιας Καλιφόρνια. Ο άνδρας μαζί με τη σύζυγό του πήγαν σε μια εταιρία φορτηγών και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πυροβόλησε έναν υπάλληλο και αμέσως μετά τη σύζυγό του. 

Εκείνη την ώρα στο κτίριο της εταιρείας μπήκε ένας ακόμα άνδρας, τον οποίο ο δράστης άρχισε να τον καταδιώκει και να τον πυροβολεί ακατάπαυστα, μέχρι που και αυτός έπεσε νεκρός. 

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, σε κατάσταση αμόκ έφυγε από το σημείο και πήγε σε κοντινό σπίτι, όπου σκότωσε εν ψυχρώ άλλα δύο άτομα. 

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να διαφύγει, έκλεψε ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν μια μητέρα με το παιδί της. Η γυναίκα και το παιδί κατάφεραν να δραπετεύσουν χωρίς να τραυματιστούν, ενώ ο δράστης ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς. 

Μετά από λίγη ώρα, ο βοηθός του σερίφη προσπάθησε να τον συλλάβει και τότε εκείνος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε

Ο σερίφης της Κομητείας Κερν, δήλωσε ότι οι πέντε φόνοι πρέπει να συνδέονται και σημείωσε ότι η έρευνα συνεχίζεται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top