Έβαψε με tatoo όλο του σώμα και αφαίρεσε τα γεννητικά του όργανα

Συγκλονίζει η ιστορία του Κουρλικάλε που όλη του η ζωή ήταν ένας αγώνας

Άνταμ Κουρλικάλε, τατουαζ, σωμα , γεννητικα οργανα

Στην ηλικία των 12 ετών, ο Άνταμ διαγνώσθηκε με καρκίνο, τη στιγμή που ήδη πάλευε με τον αλμπινισμό. Εξαιτίας της κατάθλιψης που τον είχε κυριεύσει λόγω του λευκού δέρματός του, πήρε την απόφαση να κάνει τατουάζ κάνοντας γκρι σχεδόν όλο το σώμα του, μέχρι και τα μάτια του. 

«Είχα ανέκαθεν επίγνωση ότι ήμουν “αλλιώτικος”, ότι διέφερα από τους άλλους», είπε ο Ρώσος στο βρετανικό περιοδικό Metro. «Π.χ. το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το γκρι -σε διάφορες αποχρώσεις. Γι’ αυτό και η επιδερμίδα μου έχει τώρα το χρώμα του γραφίτη».

Το συγκλονιστικό είναι πως ο 32χρονος πια Άνταμ, έκανε ταξίδι μέχρι το Μεξικό  για να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης πέους  και  όσχεου γιατί όπως είχε καταλήξει ο ίδιος, τα γεννητικά του όργανα δεν ταίριαζαν με το υπόλοιπο χρώμα του δέρματος του!

 

Ο Άνταμ  Κουρλικάλε σχεδιάζει ήδη τι θα κάνει στο υπόλοιπο κομμάτι του δέρματος του που έχει μείνει ακόμη λευκό. 
«Σχεδιάζω μόνος μου τα τατουάζ μου γιατί αφορούν το σώμα μου. Έχω ένα συγκεκριμένο όραμα για τον εαυτό μου και το υλοποιώ βήμα-βήμα», λέει. «Η ζωή είναι τόσο σύντομη που έχω σταματήσει να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί αύριο»...
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top