To φλερτ του Μακρόν με την Πρόεδρο της Κροατίας στο Mundial

Οι διαχυτικότητες που εξόργισαν τη Μπριζίτ

Η πρόεδρος της Κροατίας και οι θερμές αγκαλιές της με τον Εμμανουέλ Μακρόν με τη λήξη του Μουντιάλ, έβαλαν φωτιά στα social media, με τα σχόλια για το ύφος της Μπριζίτ Μακρόν να δίνουν και να παίρνουν.

Μακρόν φλερτ

Οι πρόεδροι της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν και της Κροατίας, Κολίντα Γκραμπάρ Κιταρόβιτς ήταν κάτι παραπάνω από διαχυτικοί κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο οποίος έληξε με μεγάλη νικήτρια τη Γαλλία.

Μακρόν φλερτ\

Όπως είναι φυσικό ο Μακρόν ξέσπασε σε πανηγυρισμούς με την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Ωστόσο δεν άφησε παραπονεμένη τη «χαμένη» πρόεδρο της Κροατίας η οποία βρήκε παρηγοριά στην ..αγκαλιά του. Εναγκαλισμοί και ασπασμοί μέχρι παρεξηγήσεως. Σαν να πανηγυρίζουν κι οι δυο τη νίκη .. Ή μήπως την ευκαιρία να .. εκδηλωθούν; Η Μπριζίτ από πίσω, έβραζε στο ζουμί της.

Μακρόν φλερτ

Οι θερμές χειρονομίες όμως είχαν και συνέχεια: Μακρόν και Κιταρόβιτς ανέβηκαν χέρι-χέρι στην εξέδρα απονομής, σαν ρομαντικό ζευγαράκι στη βροχή.

Μακρόν φλερτ

Τι κι αν η υγρασία χάλασε τη μπούκλα της; Τι κι αν οι αναίσθητοι Ρώσοι δεν είχαν ομπρέλα παρά μόνο για τον Πούτιν;

Μακρόν φλερτ

Η πρόεδρος της Κροατίας είναι γενικώς διαχυτική αν και παντρεμένη. Όμως τα τεκταινόμενα στο Λουζνίκι πιθανότατα εξόργισαν την Μπριζίτ και το γαλλικό φιλί ίσως καταλήξει σε γαλλική παντόφλα.

Μακρόν φλερτ

Μακρόν φλερτ\

Μακρόν φλερτ

Μακρόν φλερτ

Μακρόν φλερτ

Μακρόν φλερτ

Μακρόν φλερτ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top