Διέρρηξε το σπίτι του πρώην της και τον βίασε υπό την απειλή ματσέτας

Τον περίμενε γυμνή στο κρεβάτι γιατί τον χώρισε

Βίασε τον πρώην της υπό την απειλή μαχαιριού

Το ερωτικό πάθος τύφλωσε 19χρονη από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, η οποία εισέβαλε παράνομα στο διαμέρισμα του πρώην της και τον βίασε, απειλώντας τον με μια ματσέτα. 

Όπως κατήγγειλε ο θύμα, η Samantha Ray Mears, με την οποία είχε πρόσφατα χωρίσει, διέρρηξε το διαμέρισμά του όσο εκείνος απουσίαζε και όταν επέστρεψε τη βρήκε να τον περιμένει γυμνή στο κρεβάτι με μια ματσέτα στο χέρι. 

Η 19χρονη τον διέταξε να γδυθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι για να κάνουν έρωτα. Εκείνος, όπως είπε, φοβήθηκε ότι θα του έκανε κακό κι έτσι συμμορφώθηκε στις εντολές της. 

Η κοπέλα ανέβηκε από πάνω του, κρατώντας συνέχεια το τεράστιο μαχαίρι και όταν το θύμα προσπάθησε να τη σταματήσει, εκείνη νευρίασε και τον δάγκωσε στο χέρι. Υποχώρησε έτσι και πάλι κι έγινε κανονικά η ερωτική πράξη. 

Όταν ολοκληρώθηκε ο βιασμός, η γυναίκα σηκώθηκε και άρχισε να κάνει βόλτες γύρω από το κρεβάτι, κραδαίνοντας τη ματσέτα. 

Ο νεαρός, προσποιούμενος ότι κοίταζε κάτι στο κινητό του, την έβγαλε φωτογραφίες, τις οποίες και παρέδωσε στις αρχές ως αποδεικτικά στοιχεία. 

Λίγο ώρα αργότερα οι δυο τους άρχισαν πάλι να καυγαδίζουν, και τότε η κοπέλα πήρε το μαχαίρι και κατέστρεψε τον τοίχο, ενώ στη συνέχεια ούρησε πάνω στο κρεβάτι. 

Το θύμα κατάφερε να αποδράσει, προφασιζόμενος ότι έπρεπε να πάει τουαλέτα. Βγήκε από το σπίτι και τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία έφτασε και συνέλαβε τη 19χρονη. 

Η κοπέλα είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για επίθεση στον πρώην εραστή της. Τότε τον είχε χτυπήσει με δύναμη στο πρόσωπο και είχε προσπαθήσει να τον στραγγαλίσει, αλλά εκείνος την είχε συγχωρέσει γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top