Προκλητικό σόου έστησαν οι τσάμηδες στη Βόρεια Ήπειρο

Για μια ακόμη φορά μίλησαν περί υποτιθέμενης γενοκτονίας από την Ελλάδα

Προκλητικό σόου έστησαν οι Τσάμηδες στη Βόρεια Ήπειρο.

Συγκεντρώθηκαν στο χωριό Τζιάρα, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, για να τιμήσουν δήθεν τα θύματα της γενοκτονίας των Ελλήνων.

Κατέθεσαν λουλούδια αφού πρώτα έστειλαν το μήνυμα τους στην Ελλάδα σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό, ενώ στο παιχνίδι της προπαγάνδας έβαλαν ακόμη και μικρά παιδιά.

«Πως μπορούμε να ξεχάσουμε αυτά τα παιδιά που τα σκότωσαν και τα έσφαξαν; Ο Θεός τους έδωσε ζωή και οι Έλληνες τους έκοψαν τη ζωή στη μέση. Είμαστε στο μνημείο θυμάτων για να τιμήσουμε τα εγκλήματα της γενοκτονίας από τους Έλληνες» δήλωσεΣπετίμ Ιντρίζι, αρχηγός του κόμματος των τσάμηδων.

Μάλιστα, επανέλαβε για άλλη μια φορά τις γνωστές ανιστόρητες κορώνες, περί υποτιθέμενης γενοκτονίας, επιτέθηκε στον Νίκο Κοτζιά  και προσέβαλλε τη μνήμη των Ελλήνων πεσόντων του '40.

Mέσα σε αυτό το κλίμα, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα προσπαθεί να δείξει το καλό του πρόσωπο και έχει ξεκινήσει περιοδείες στη Βόρεια Ήπειρο.
Χθες βρέθηκε στη Χειμμάρα.

Τα "άκουσε" από την ελληνική μειονότητα και ξέσπασε με απίστευτες ύβρεις σε αλβανό πολίτη που τον πήρε τηλέφωνο και τον αποκάλεσε  «κλέφτη».

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR του σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top