Σκληρές εικόνες: 24χρονος πυροβολεί και σκοτώνει την πρώην του

Ο ίδιος επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά τελικά επέζησε

Δολοφόνησε εν ψυχρώ την επί 5 χρόνια αγαπημένη του, έξω από το Πανεπιστήμιο της. Στη συνέχεια ο 24χρονος αγκάλιασε το άψυχο σώμα της πρώην του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά τελικά επέζησε.

Το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας πραγματικά σοκάρει. Η σκηνή του εγκλήματος διαδραματίζεται έξω από πανεπιστήμιο της Ταϊλάνδης.

Η 21χρονη  Natchareeya Thaprajit είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό από τον 24χρονο σύντροφό της, Pukkapong Chittarom. Εκείνος έκανε προσπάθειες για επανασύνδεση αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη. Χθες το πρωί, ο 24χρονος πήρε ένα όπλο και την περίμενε έξω από τη φοιτητική της εστία. Το θύμα έδειξε πως δεν ήθελε να μιλήσουν. Μάρτυρας στη δολοφονία ήταν και μία φίλη του θύματος, που την περίμενε λίγο πιο πέρα.

«Βγήκαμε από την εστία και η Natchareeya ενοχλήθηκε που τον είδε. Δεν ήθελε να του μιλήσει. Ήθελε απλά να πάει στο μάθημα. Είμαι σοκαρισμένη. Την είδα να πέφτει νεκρή μπροστά μου. Όταν είδα ότι είχε όπλο, εγώ έφυγα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό» είπε η φίλη της 21χρονης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 24χρονος δολοφόνος αφού είχε ναν έντονο διάλογο με την 21χρονη, στη συνέχεια την πυροβολεί εν ψυχρώ στο στήθος. Σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης, ο 24χρονος έστρεψε το όπλο στο πρόσωπό του και αυτοπυροβολήθηκε. Ωστόσο, επέζησε, αφού οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να τον σώσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top