Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Αλβανός και η Ευρώπη σώθηκε χάρη σε αυτούς, ισχυρίζονται οι Αλβανοί

Αυτό αναφέρεται σε ένα από τα γνωστά ντοκιμαντέρ μυθεύματα των γειτόνων

Aλβανική... παρωδία στην οποία ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Αλβανός και η Ευρώπη σώθηκε χάρης στους Αλβανούς. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ένα από τα γνωστά ντοκιμαντέρ μυθεύματα των γειτόνων που θα παρακολουθήσουμε .

Σήμερα  θα μάθουμε για την ιστορία της Αλβανίας και θα ξεχάσουμε τη δική μας. Τουλάχιστον αυτό επιχειρείται  στο νέο ανιστόρητο ντοκιμαντέρ με τίτλο :"Ο τόπος των αετών"  και εννοούν την Αλβανία. Ένας λοιπόν  από τους  αετούς των Τιράνων ήταν και ο Μέγας Αλέξανδρος! Καλά διαβάσατε.

«Οι Αλβανοί είναι ο αρχαιότερος λαός των Βαλκανίων. Μπορεί να είναι μια μικρή φυλή αλλά έχουν δώσει στον πλανήτη μερικούς σπουδαίους ανθρώπους .Τον Πύρρο, τον Μεγάλο Αλέξανδρο, τον Αγίου Ιερώνυμου, τον Μεγάλο Κωνσταντίνο....», λέει το ντοκιμαντέρ.

Αυτή τη χώρα δεν πρέπει να την αγνοούμε, είναι ο τόπος των ηρώων.Οπου ο Όμηρος βρήκε τον Αχιλλέα , όπου οι Ελληνες βρήκαν τον Μέγα Αλέξανδρο

Έχει και συνέχεια: Το ξέρατε εσείς ότι ζούμε ειρηνικά χάρης τη συμβολή των Αλβανών που πολέμησαν για χάρη μας τους κακούς Τούρκους ;

Πέρα από τους Ιλλύριους, όπως καταλάβατε, δεν υπάρχει καμία άλλη φυλή. Με "όχημα" τον μεγαλοιδεατισμό , οι γείτονες , θέλουν όπως φαίνεται να ξαναγράψουν την ιστορία και να παρουσιαστούν ως οι κυρίαρχοι της Βαλκανικής Χερσονήσου.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top