Τραγικός θάνατος δημοσιογράφων: Έπεσε δέντρο πάνω τους, ενώ έκαναν ρεπορτάζ

Το δέντρο καταπλάκωσε το αυτοκίνητό τους

Δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν από δέντρο πάνω στο ρεπορτάζ

Άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα σε δυο δημοσιογράφους οι οποίοι σκοτώθηκαν όταν δέντρο έπεσε πάνω στο όχημά τους κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Τα θύματα ήταν υπάλληλοι του NBC. Πρόκειται για τον παρουσιαστή ειδήσεων του WYFF Μάικ Μακ Κόρμικ και τον φωτοειδησεογράφο Άαρον Σμέλτζερ της θυγατρικής εταιρείας του NBC στη Νότια Καρολίνα.

Οι δυο άντρες βρήκαν τραγικό θάνατο το απόγευμα της Δευτέρας την ώρα που το αυτοκίνητό τους κινείτο στον αυτοκινητόδρομο 176 στην κομητεία Polk.

Ο δημοσιογράφος και ο φωτοειδησεογράφος, κάλυπταν τα προβλήματα που είχε προκαλέσει η ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή, με αποτέλεσμα να έχει διαβρωθεί το έδαφος.

 

 

Ενώ το όχημά τους ήταν εν κινήσει, το τρένο καταπλάκωσε το όχημά τους, πέφτοντας από ύψος 10 μέτρων.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τζέφρι Τέναντ δήλωσε ότι μόλις είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Μακ Κόρμικ, όταν μέσα σε λίγα λεπτά, δέχτηκε τηλεφώνημα για το περιστατικό. Έφθασε επί τόπου για να διαπιστώσει ότι τα δύο θύματα ήταν οι δημοσιογράφοι που είχε συναντήσει λίγο νωρίτερα.

«Με συγκλόνισε γιατί μόλις είχα δώσει συνέντευξη στον Μακ Κόρμικ δέκα λεπτά πριν με πάρουν τηλέφωνο και είχαμε μιλήσει για το ότι ήθελε να είμαστε ασφαλείς και του είχαμε πει ότι θέλουμε να είναι και εκείνος ασφαλής», είπε ο Τέναντ στους δημοσιογράφους.

Ο Μακ Κόρμικ εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό από το 2007, αρχικά ως δημοσιογράφος και στη συνέχεια ως παρουσιαστής δύο κυριακάτικων δελτίων, ανακοίνωσε ο σταθμός. Ο Σμέλτζερ ξεκίνησε να εργάζεται εκεί τον περασμένο Φεβρουάριο. Και οι δύο ήταν γεννημένοι το 1982.

Η κομητεία Πολκ βρίσκεται σε απόσταση περίπου 145 χιλιομέτρων δυτικά της Σαρλότ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top