«Σταματήστε να τρώτε σκυλιά και γάτες» - Διεθνής εκστρατεία

Συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο κάνουν έκκληση στον πρόεδρο της Ινδονησίας

«Σταματήσει να τρώτε σκυλιά και γάτες»-Διεθνής εκστρατεία

Εκπρόσωποι από τον χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και των αθλημάτων από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε μια εκστρατεία κατά της εμπορίας και κατανάλωσης κρέατος σκύλου και γάτας στην Ινδονησία.

Οι συμμετέχοντες απευθύνουν έκκληση στον πρόεδρο της Ινδονησίας να προχωρήσει σε απαγόρευση της συγκεκριμένης πρακτικής.

Η εκστρατεία ξεκινά μετά από την αποκάλυψη που έκαναν Ινδονήσιοι ακτιβιστές και η οργάνωση «Humane Society International» τον περασμένο Ιανουάριο για ανοικτές αγορές στο νησί Σουλαβέσι, όπου κακοποιούσαν σκυλιά με ρόπαλα. Χιλιάδες άτομα τα έκαιγαν ζωντανά για να τους αφαιρέσουν το τρίχωμα, μπροστά στα μάτια θεατών, ακόμη και μπροστά σε παιδιά.

Απαγορεύστε το εμπόριο να αφαιρεθεί το στίγμα από τη χώρα σας

Στην επιστολή που έστειλαν στον πρόεδρο της χώρας, Τζόκο Γουιντόντο αναφέρεται ότι αν η Ινδονησία ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων ασιατικών χωρών και απαγορεύσει αυτού του είδους το εμπόριο θα επιδοκιμαστεί παγκοσμίως και παράλληλα θα αφαιρεθεί το στίγμα από την κακή φήμη της χώρας.

Παράλληλα, υπάρχουν προειδοποιήσεις για τους κινδύνους υγείας που εμπεριέχει το εμπόριο αυτού του κρέατος, όπως η εξάπλωση της λύσσας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top