Νέο σόου Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη - Χτίζει τζαμί πάνω στην εμβληματική πλατεία Ταξίμ

Μαθητές στην Ξάνθη: «Παιδιά Τούρκων! Τούρκοι είμαστε εμείς»

Ανεξέλεγκτη η αυτοκρατορική μεγαλομανία του  Ταγίπ Ερντογάν. Έφτασε με ελικόπτερο για την ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη. Διέσχισε σαν ροκ σταρ μία τεράστια σκηνή έχοντας στο πλευρό του, το άλλο του μισό , την Εμινέ.

Εκατοντάδες Τούρκοι τον περίμεναν μέσα στο ήλιο και την ζέστη για να ακούσουν την επιθετική ρητορική του. Το μεγάλο συλλαλητήριο στο Γενίκαπι είχε σύνθημα «Καταδίκη στην τυραννία, στήριξη στην Ιερουσαλήμ»

Λίγα βήματα από την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία Αγία Τριάδα στην εμβληματική πλατεία Ταξίμ , ο Ερντογάν χτίζει το δικό του Τζαμί .Η κατασκευή των μιναρέδων είναι εμφανής. Το ύψος του θα ανέρχεται στα 30 μέτρα.

Η προκλητικότητα δεν έχει τέλος.  Βάζουν μαθητές από την Ξάνθη να φωνάζουν  «είμαστε Τούρκοι». Το πανό μπροστά τους γράφει «Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης . Μουφτεία Ξάνθης».

Το βίντεο φανατισμού είναι από τις 15/3 και την τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου στον Εχίνο. Παρόντες στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ο τουρκομουφτής Μέτε, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top