Συντριβή αεροσκάφους στην Κούβα: Περισσότεροι από 100 οι νεκροί - Tρεις γυναίκες επέζησαν

Ανάμεσα στα θύματα και πέντε παιδιά

Πρώτη δημοσίευση 20:32

Συνετρίβη αεροσκάφος Boeing 737 και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες, το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την απογείωσή του από την Αβάνα. 

Σε περισσότερους από 100 ανέρχονται οι νεκροί,  ενώ τρεις είναι οι επιζώντες, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Κούβας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο αεροσκάφος επέβαιναν 114 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 105 επιβάτες και εννέα μέλη του πληρώματος. Μεταξύ των επιβατών ήταν και πέντε παιδιά.

Το αεροπλάνο της κουβανικής εταιρείας Cubana de aviacion πραγματοποιούσε πτήση εσωτερικού με κατεύθυνση την πόλη Ολγκίν και συνετρίβη σε χωράφι λίγο μετά την απογείωσή του.

Τρεις επιζώντες

Τρεις άνθρωποι όμως ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια του αεροσκάφους. Οι τρεις γυναίκες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Κούβας, ενώ ένα ακόμη άτομο μεταφέρθηκε εν ζωή σε νοσοκομείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Κούβας Ντίας - Κανέλ είχε κάνει λόγο για «υψηλό αριθμό» θυμάτων. «Τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά, φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός θυμάτων» δήλωσε σε δημοσιογράφους κοντά στο σημείο της συντριβής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top