Σάλος με τον ηγέτη των Podemos - Αγοράζει βίλα αξίας 540.000 ευρώ

Οι χρήστες έβαλαν φωτιά στο twiiter για το παλάτι του υπερασπιστή των φτωχών της Ισπανίας

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, για ηγέτη των Podemos και υπερασπιστή των φτωχών της Ισπανίας, Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο οποίος αγοράζει βίλα – παλάτι σε προάστιο της Μαδρίτης, αξίας 540.000 ευρώ!

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, πρόκειται για οικία που βρίσκεται σε οικόπεδο δύο στρεμμάτων, με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

Φωτιά πήραν οι αναρτήσεις στο twitter, με τους χρήστες να σπεύσουν να υπενθυμίσουν πως το 2012 ο Ιγκλέσιας κατέκρινε τον τότε υπουργό Οικονομικών Λουΐς ντε Γκίντος, για την αγορά ενός ρετιρέ, έναντι 600.000 ευρώ.

Ο 39χρονος Ιγκλέσιας πήρε στεγαστικό δάνειο μαζί με την σύζυγό του και σύντροφο και στην πολιτική ζωή, Ιρένε Μοντέρο. Ήθελαν περισσότερο χώρο καθώς περιμένουν δίδυμα και έχουν τρία σκυλιά. Η νέα ιδιοκτησία θα ανήκει και στους δύο, ενώ κατά 50% θα μοιράζονται και το στεγαστικό δάνειο (270.000 έκαστος). Όπως ανακοίνωσε το κόμμα των Podemos, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί η αγορά της νέας κατοικίας των Ιγκλέσιας-Μοντέρο και στον ιστότοπο για τη διαφάνεια του Κοινοβουλίου, αλλά και στην ιστοσελίδα του κόμματος.

Το ζεύγος Ιγκλέσιας-Μοντέρο σήμερα ζει με ενοίκιο στην περιοχή Ρίβας-Βαθιαμαδρίδ.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top