«Πόλεμος» Τουρκίας-Ισραήλ μέσω twitter στη σκιά των 60 νεκρών στη Γάζα

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός επιτέθηκε στον Τούρκο πρόεδρο μέσω twitter

Ο Iσραηλινός πρωθυπουργός επιτέθηκε στον Τούρκο πρόεδρο μέσω twitter. 

"Κάποιος που στέλνει χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες για την κατοχή της Βόρειας Κύπρου και εισβάλει στη Συρία δεν θα μας κάνει μάθημα όταν αμυνόμαστε από μια απόπειρα εισβολής της Χαμάς. Ένας άνθρωπος του οποίου στα χέρια είναι το αίμα αμέτρητων Κουρδων πολιτών στην Τουρκία και τη Συρία είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει κήρυγμα για πολεμικές τέχνες" έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Άμεση ήταν και η απάντηση Ερντογάν ο οποίος υπερασπίστηκε τη Χαμάς.

"Πρόκειται για κίνημα αντίστασης που υπερασπίζεται την παλαιστινιακή πατρίδα εναντίον μιας κατοχικής δύναμης», συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος «στέκεται αλληλέγγυος» με τον λαό της Παλαιστίνης εναντίον των «καταπιεστών» του. Είχε υπάρξει και άλλη ανάρτηση του Νετανιάχου που κατηγορούσε τον Ερντογάν ότι είναι υποστηρικτής της Χαμάς"

Διάβασε τις δέκα εντολές πρόσθεσε ο τούρκος Πρόεδρος.

Ηδη η Άγκυρα έστειλε πίσω στο Ισραήλ τον Πρέσβη του αλλά και το γενικό προξενο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη.Το Ισραήλ από την πλευρά  του έστειλε πίσω στην Άγκυρα τον τούρκο πρέσβη.

Ολα αυτά στον απόηχο της  σφαγής στη Γάζα όπου 50 παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 3.000 τραυματιστηκαν από τα ισραηλινά πυρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top