Ο Ερντογάν απειλεί τους αντιπάλους του με «χαστούκι» στις εκλογές της 24ης Ιουνίου

Στην προεκλογική μάχη και η σύζυγός του, Εμινέ

Με χαστούκι απειλεί τους αντιπάλους του στις εκλογές της 24ης Ιουνίου ο Ταγίπ Ερντογάν.

Μάλιστα στη μάχη των ποσοστών, ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει τις κουμπαριές με διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ»

 

Σαν οδοστρωτήρας ο Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται να αλώσει τους αντιπάλους του στις 24 Ιουνίου.

«Όποιος προσπαθήσει να μας διχάσει, θα φάει ξανά το πιο μεγάλο χαστούκι στις 24 Ιουνίου» δηλώνει ο Τούρκος Πρόεδρος ο οποίος χαιρετά με τη ραμπία και ξεσηκώνει τους υποστηρικτές του.

ΑΚΣΕΝΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Η λύκαινα Ακσενέρ δεν άφησε να πέσουν κάτω τα όσα είπε ο Ερντογάν και του απάντησε σκληρά κατά τη διάρκεια δικής της προεκλογικής ομιλίας:

«Άντε βρε κοίτα στον καθρέφτη να δεις ποιος είναι ο προδότης!»

Εν τω μεταξύ, πέντε μέλη του Καλού Κόμματος δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από Γκρίζους Λύκους.

Ενώ όλοι οι υποψήφιοι απευθύνονται στους ψηφοφόρους τους, τα τουρκικά δίκτυα μεταδίδουν μόνο τον Ερντογάν, στηλιτεύει η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Σοτζού.

ΕΚΤΟΣ CNN TURK ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Η δημοσιογράφος Νεφσίν Μεγκιούλ η οποία είδε την πόρτα της εξόδου από το CNN TURK όταν τάχθηκε εναντίον του Ερντογάν,μίλησε αποκλειστικά στο Star:

«H Ακσενέρ έχει θράσος. Ο Ερντογάν για το 50% των Τούρκων είναι ο μεγαλύτερος ήρωας. Για το άλλο 50% είναι είναι παλιάνθρωπος».

Η Μεγκιούλ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ελευθερία του τύπου στην Τουρκία, αφού περισσότεροι από 150 δημοσιογράφοι παραμένουν φυλακισμένοι.

«Οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν δύσκολους, σκληρούς καιρούς. Εάν δεν υπάρχει κανόνας δικαίου δεν υπάρχει ελευθερία του τύπου» τονίζει η Μεγκιούλ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ Η ΕΜΙΝΕ

 

Στην προεκλογική μάχη μπαίνει και η Εμινέ. Ο σύζυγός της, τής έσφιξε το χέρι και της χάρισε ένα κλαδί ελιάς κάτι που χαρακτηρίστηκε από τα μέσα ως ευγενική και τρυφερή χειρονομία.

Ο Ερντογάν πάντως στη μάχη των ψήφων, πάντρεψε ακόμη έναν διάσημο Τούρκο, τον τραγουδιστή Αλισάν, λέγοντάς του μάλιστα να κάνει τρία παιδιά.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Γενί Σαφάκ» ότι ο Ερντογάν ζήτησε να ανοίξουν τα έγγραφα που αφορούν στη Συνθήκη της Λωζάνης. Στόχος του να εκτεθούν οι Κεμαλιστές. Τα έγγραφα αυτά βρίσκονται στη Γαλλία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top