Τι παπούτσια φοράει ο Κιμ Γιονγκ Ουν για να δείχνει ψηλότερος

Η νοτιοκορεατική εφημερίδα «Chosun Ilbo» ανέλυσε φωτογραφίες από την πρόσφατη ιστορική σύνοδο κορυφής με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας

Ο επικεφαλής της Πιόνγκγιανκ, Kim Jong Un, φαίνεται πως φορά ειδικά παπούτσια για να δείχνει ψηλότερος. Αυτό έδειξε τουλάχιστον ανάλυση που έγινε σε φωτογραφία κατά τη συνάντηση του με τον αρχηγό της Νότιας Κορέας.

Η νοτιοκορεατική εφημερίδα «Chosun Ilbo» ανέλυσε φωτογραφίες από την πρόσφατη ιστορική σύνοδο κορυφής μεταξύ του Kim και του προέδρου της Νότιας Κορέας Moon Jae-in και διαπίστωσε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη κλίση στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών του. Αυτό δείχνει φανερά ότι τα παπούτσια του περιέχουν πέλματα που ωθούν τα πόδια του προς τα πάνω!

Ο Kim θεωρήθηκε ότι είναι περίπου 1-2 ίντσες πιο ψηλός, σύμφωνα με την Washigton Post, αλλά αυτή η νέα ανάλυση των παπουτσιών του δείχνει ότι είναι στην πραγματικότητα πιο κοντός κατά 1-2 ίντσες.

Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό είναι αληθινό, επιβεβαιώνεται ότι ο Kim είναι ένα εξαιρετικά ανασφαλές πρόσωπο, ειδικά όταν πρόκειται για την εμφάνισή του.

Ο Kim πρόκειται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον για να συζητήσει το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του.

Ανεξάρτητα από το ακριβές ύψος του Αμερικανού Προέδρου είναι εμφανώς πολύ ψηλότερος από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Θα φανεί… τι τροποποιήσεις θα κάνει στα παπούτσια του αν θέλει να φαίνεται κοντά στο ύψος του Trump όταν συναντηθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top