Γαλλία: 13χρονη βρέθηκε γυμνή και στραγγαλισμένη

Σοκ στη Γαλλία

Σοκ προκαλεί η υπόθεση μιας 13χρονης από τη Γαλλία, η οποία αγνοείτο από την Τετάρτη και βρέθηκε στραγγαλισμένη τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Η μικρή Αντζελίκ, όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα, βγήκε από το σπίτι της για να παίξει στο πάρκο που βρίσκεται μπροστά από την πολυκατοικία όπου διέμενε. Έκτοτε εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία βρήκε τη 13χρονη νεκρή και χωρίς ρούχα, στο σημείο που υπέδειξε ο άνθρωπος που την απήγαγε και τη σκότωσε. Το κορμάκι της ήταν γυμνό και βρέθηκε σε γειτονικό δάσος.

Ο δράστης είναι ένας 45χρονος οικογενειάρχης, πατέρας δυο παιδιών. Μάλιστα είναι παλιός γείτονας του μικρού κοριτσιού. 

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του παιδόφιλου βιαστή από την μαρτυρία ενός 10χρονου. Ο 10χρονος είπε στις γαλλικές αρχές ότι είδε την Αντζελίκ να ακολουθεί έναν άνδρα που προφανώς γνώριζε.

Ο 45χρονος κρατείται και ανακρίνεται.

Επιχείρησε να τη βιάσει

Ο δράστης ομολόγησε οτι οδήγησε την 13χρονη στο σπίτι του, λέγοντας της ότι έχει ένα δώρο για τους γονείς της. Εκεί επιχείρησε να την βιάσει. Όμως εκείνη άρχισε να φωνάζει και για να μην τον ακούσουν τα παιδιά του στραγγάλισε το κοριτσάκι.

Το παρελθούν του 45χρονου δράστη

Οργή στη γαλλική κοινωνία προκαλεί το γεγονός ότι ο 45χρονος ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές. Το 1994 είχε βιάσει ένα 13χρονο κοριτσάκι και είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση. Ήταν οδηγός λεωφορείου και η σύζυγος του γνώριζε το παρελθόν του. 

 

*Στο βίντεο θα δείτε πλάνα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 13χρονη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top