Παρούσα στο δικαστήριο του δικηγόρου του Τραμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς είναι παρούσα στη δίκη  του Μάικλ Κόεν, δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μάικλ Κόεν αναμένεται να εμφανιστεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας σε βάρος του, που έχει να κάνει κυρίως με τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Οι δικηγόροι του επιχειρούν να καθυστερήσουν τους εισαγγελείς από το να εξετάσουν έγγραφα και άλλα υλικά που κατασχέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε εφόδους των αρχών στην οικία του, το γραφείο του και ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Υπενθυμίζετα ότι η Στόρμι  Ντάνιελς βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Κόεν με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε, όπως υποστηρίζει η ίδια, το 2006 με τον Αμερικανό πρόεδρο. Η συμφωνία είχε γίνει λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Διαβάστε επίσης: Ο Τραμπ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

 

Η Ντάνιελς μίλησε οργισμένη στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από την αίθουσα.

«Για χρόνια ο κ. Κοεν λειτουργούσε σα να ήταν υπεράνω του νόμου.Θεωρούσε τον εαυτό του,ως ο άνθρωπος του Τραμπ. Επαιζε με διαφορετικούς κανόνες, ή θα έπρεπε να πούμε χωρίς καθόλου κανόνες. Αυτό τελειώνει τώρα.Δεν σκέφτηκε ποτέ ότι ο ανθρωπάκος, ή ειδικά οι γυναίκες κι ακόμη περισσότερο οι γυναίκες σαν κι εμένα έχουν σημασία...γόρου του Ντόναλντ Τραμπ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top